Transaktionsgrænser i Adobe Sign

Adobe Sign begrænser i øjeblikket transaktioner baseret på tjenesteniveauet for den afsenderen jf. tabellen nedenfor:

Filstørrelse/upload Sider/transaktion Underskrivere/transaktion KBA-transaktioner Transaktioner med telefongodkendelse
Gratis 5 MB 25 6 0 0
Individual 10 MB 100 – kan justeres 10 0 0
Team 10 MB 100 – kan justeres 25 0 0
Business 10 MB 100 – kan justeres 25 0 0
Enterprise 10 MB – kan justeres  100 – kan justeres 25 – kan justeres 50/år – kan justeres 50/år – kan justeres

Filstørrelse/upload: Adobe Sign begrænser størrelsen på hver fil, der uploades. Det er en fast grænse og kan ikke justeres af support. Hvis du forsøger at uploade et dokument, der overskrider denne grænse, får du en fejl under den fil, der siger "Uploadgrænse overskredet".

Sider/transaktion: Hele transaktionen (alle sammenflettede filer) har en grænse for samlet antal sider. Denne grænse kan justeres af supportteamet efter anmodning. Hvis du forsøger at sende et dokument, der er større end din kontos angivne grænse, får du fejlen "Adobe Sign kunne ikke oprette din aftale, fordi dokumentet/dokumenterne overskred din sides grænse".

Underskrivere/elektronisk transaktion: Antallet af personer, der kan underskrive en elektronisk signaturtransaktion, varierer afhængigt af hvert tjenesteniveau. Free-, Individual-, Team- og Business-brugere har faste grænser for antallet af underskrivere, som deres transaktioner kan indeholde. Enterprise-kunder kan anmode om, at denne grænse hæves.

KBA-transaktioner: Vidensbaseret godkendelse er en avanceret form for bekræftelse af underskrivere, som er tilgængelig i Enterprise-versionen. Kontoen leveres som standard med 50 KBA-transaktioner per år. Hvis du har brug for flere, skal du kontakte din "success manager" eller sælger for at diskutere mængder og priser.

Transaktioner med telefongodkendelse: Transaktioner med telefongodkendelse er også en avanceret form for underskriverbekræftelse, der er tilgængelig i Enterprise-versionen. Kontoen leveres som standard med 50 transaktioner med telefongodkendelse per år. Hvis du har brug for flere, skal du kontakte din "success manager" eller sælger for at diskutere mængder og priser.