Upload en underskrevet kopi af en aftale

Hvis din modtager underskriver et dokument og returnerer det til dig uden for Adobe Sign, kan du uploade dokumentet tilbage til Adobe Sign for at holde styr på tingene.

Hurtige trin

1. Som dokumentets afsender skal du gå til siden Administrer.
  2. Klik én gang på aftalen under kategorien Sendt til underskrivelse.
  3. Klik på Upload en underskrevet kopi øverst til højre.
  4. Skriv en meddelelse.
  5. Klik på Vælg fil, og vælg det underskrevne dokument.
  6. Markér feltet, hvor der står Jeg bekræfter, at dette uploadede dokument er en underskrevet kopi af...
  7. Klik på Upload.

Trin for trin

1. Som aftalens afsender:

• Gå til: kategorien Administrer > Sendt til underskrivelse
    • Klik én gang på den aftale, du vil uploade det underskrevne dokument til
    • Klik på fanen Historik for aftalen
    • På historiklisten skal du finde den modtager, der har leveret det underskrevne dokument, og klikke på linket Upload en underskrevet kopi
    Nav to Agreement History
  2. Skriv en besked, når du uploader den underskrevne kopi.

Denne besked sendes til den oprindelige underskriver, så de ved, at du har indført filen i systemet, og signaturprocessen er på sporet.

3. Klik på Gennemse.

Vælg det underskrevne dokument, du vil uploade, og klik på åbn i dialogboksen for filåbning.

Alternativt kan du dobbeltklikke på det dokument, du vil bruge.

4. Markér feltet, hvor der står Jeg bekræfter, at dette uploadede dokument er en underskrevet kopi af...

Klik på Upload.

2_upload_page
  5. Fuldført! Når du nu kigger på det dokument under siden Administrer, vises det i kategorien Underskrevet. Dokumentet, du uploadede, er på plads.

Success Banner

Bemærk:

Hvis dokumentet bringes uden for Adobe Sign-systemet, fjernes alle Adobe Sign-felterne fra dokumentet fra det tidspunkt og fremefter. Så hvis der var nogen underskrivere, der stadig ventede på at underskrive dette dokument, har de kun et autogenereret signaturfelt til at skrive deres signatur og mailadresse.

Det uploadede dokument afspejles korrekt i Historik-fanens hændelser

4. Upload Reporeted on History

og revisionsrapporten

5. Uploaded Audit Report