Photomerge fungerer langsomt

Når du kører Photomerge i Mac OS, efter du har opgraderet til Photoshop CC 2015.5, er den langsommere end forventet.

Løsning: Forøg bufferniveauerne

  1. Vælg Photoshop CC > Indstillinger > Ydeevne i Photoshop.
  2. Juster bufferniveauerne til 4, og klik på OK.

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online