Funktionen Automatisk feltregistrering i oprettelsesmiljøet er som standard aktiveret for Individual-, Team-, Business- og Enterprise-konti.

Funktionsbeskrivelse

Ved upload af en ny formular til oprettelsesmiljøet evaluerer Adobe Sign automatisk dokumentet og placerer kandidatfelter, hvor indikationer på siden angiver, hvor felterne sandsynligvis skal være.

Brugeren kan acceptere, slette eller konvertere kandidatfelter til andre filtyper.

Sådan bruges det

Feltregistrering sker automatisk, når et dokument sendes til oprettelsesmiljøet. Dette omfatter processen til oprettelse af en skabelon, en widget eller under en individuel afsendelseshændelse.

○ Hvis kandidatfelter identificeres, vises der et ikon øverst til venstre for oprettelsesvinduet med en beskrivende instruktion om, at brugeren skal klikke på ikonet for at placere de foreslåede felter.

○ Hvis der ikke registreres nogen kandidatfelter, vises ikonet ikke.

○ Hver individuel side evalueres separat, og hver har sit eget ikon til at placere felter for den adskilte side.

Bemærk:

Feltregistrering sket ikke, hvis det uploadede dokument allerede har felter af enhver type på sig (teksttags eller AcroForm-felter).

1 Candidate fields Identified

Hvis du klikker på et kandidatfelts ikon, placeres alle de foreslåede felter for den side.

Brugeren kan klikke på X'et i tekstboblen for at fjerne boblen uden at placere felterne.

2 Placed Candidate fields

Når felterne er placeret, skifter teksten i boblen og beder brugeren om at gennemgå felterne.

Adobe Sign har ikke mulighed for at forstå, hvad feltet skal kaldes, så alle felter tildeles et generisk navn (f.eks.: Brugerdefineret felt 1).

Adobe Sign har desuden ikke mulighed for at afgøre, hvilken deltager feltet skal tildeles til. Alle felter tildeles som standard til "Deltager 1".

3 Field Properties Menu

Det anbefales, at brugerne først sletter ekstra felter, der blev placeret forkert.

4 Delete useless fields

Bemærk:

Du kan vælge flere felter ved at holde tasten Shift nede, mens du med musen klikker på formularen og tegner et felt. Alle felter i dette område markeres.

Derefter kan du flytte eller slette gruppen af felter.

Flyt eller tilføj derefter felter, der blev forkert placeret.

5 Align fields

Når formularen kun har de nødvendige felter, skal du gennemgå hvert felt ved at åbne det med et dobbeltklik.

Det anbefales at give hvert felt et meningsfuldt navn, så rapporter er nemmere at læse, og datatilknytning er nemmere at udføre.

Du omdøber et felt ved at klikke på ikonet Rediger ud for feltnavnet og derefter skriver det fulde navn i feltet.

6 Change field names

Hvis formularen kun kræver, at den første modtager angiver alt indhold, er standardrollen Deltager 1 præcis, hvad du skal bruge.

Men hvis der er brug for, at afsenderen på forhånd udfylder et eller flere felter, eller hvis der er flere modtagere, bør feltet Tildelt til markeres og justeres efter behov.

En anden ting at evaluere på feltniveauet er Felttype.

Alle placerede kandidatfelter er som standard tekstfelter. De kan dog nemt konverteres til de fleste andre almindelige felttyper på én linje:

○ Signaturfelter

○ Underskriverinfo

○ Datafelter

7 field types

Bemærk:

Automatisk placerede felter understøtter alle de normale feltmuligheder såsom feltvalideringsregler, betingelsessætninger, værktøjer til ændring af skrifttypens udseende osv.

Når alle felterne er blevet bekræftet, skal du fortsætte gennem dokumentets andre sider og placere og bekræfte felterne undervejs.

Når alle felter er på plads, skal du klikke på Gem eller Send for at fuldføre oprettelsen.

Hvis du opretter en skabelon, er felterne fuldt redigerbare på siden Administrer.

Hvis du forlader oprettelsesmiljøet, før du gemmer eller sender, kan dokumentet findes på siden Administrer i sektionen Kladde, men alle feltplaceringer vil være gået tabt.

Aktivering og deaktivering

Det er kun Adobe Sign Support, der kan aktivere eller deaktivere funktionen Automatisk feltregistrering på konto- og/eller gruppeniveau.

Gruppeniveauets indstillinger er tilladte og vil tilsidesætte kontoniveauets værdier.

Bemærk følgende

Aftaler med over 25 sider vil ikke udløse automatisk feltregistrering.