Adobe Sign-funktionen med at slette brugeroplysninger er tilgængelig for fortrolighedsadministratoren på alle multilicens-konti.

Funktionsbeskrivelse

Adobe Sign tillader, at alle oplysninger, der gemmes i et bruger-id, kan slettes helt fra Adobe Sign-systemet (iht. EU's persondataforordning (GDPR)). Denne sletning er fuldstændig og kan ikke fortrydes.

Adgang til værktøjet er begrænset til kontoadministratorer, der har indstillingen Fortrolighedsadministrator aktiveret.

Fortrolighedsadministratorer har kun tilladelse til at slettebruger-id'er,som findes på deres konto (typisk virksomhedens medarbejdere).


Sådan bruges det

Sletning af en bruger fra Adobe Sign-serveren kræver, at du først har systemtilladelse til det bruger-id. Hvis brugeren ikke er på din konto, har du ikke tilladelse til at slette dem.

 

Sådan kan du se, om brugeren er under din autoritet:

  • Gå til brugergrænsefladen: Konto > Brugere
  • Klik på ikonet Indstillinger (tre linjer helt til højre)
  • Vælg Vis Alle brugere
  • Søg efter brugerens mailadresse
navigate_to_users

 

Hvis mailadressen ikke findes på kontoen, vises Der er ingen tilgængelige brugere, der benytter det aktuelle filter på skærmen.

user_not_found

 

Hvis brugeren findes, vil du kun have én post (fordi mailadresser er unikke).

 

Sådan slettes brugeren:

  • Bekræft, at mailadressen er korrekt, og at du sletter det korrekte bruger-id.
  • Klik én gang på brugerposten for at fremhæve den. Dette viser handlingslinks lige over brugerposten.
  • Hvis brugeren er i en anden status end Inaktiv, skal du klikke på linket Deaktiver bruger.
    • Kun Inaktive brugere kan slettes
  • Klik på linket Slet brugeroplysninger
delete_the_user

 

Beskeden om brugersletning åbnes og viser konsekvenser af det, du er ved at gøre.

Sletning af en bruger vil:

  • Annullere enhver aftale, der i øjeblikket er ibehandlingigangsat af denne bruger
  • Afvise enhver aftale, der i øjeblikket er ibehandling, hvor brugeren er en modtager
  • Deaktivere aktive widgets, der er oprettet af denne bruger
  • Forhindre, at integrationer, der er tilknyttet denne bruger, foretager API-kald
  • Fjerne alle gemte biblioteksskabeloner, der er oprettet af denne bruger
  • Slette alle kontoshares til og fra denne bruger

 

Lige under de alvorlige advarsler er der tre muligheder:

  • Bevar aftaler, der er igangsat af denne bruger, men fjern brugeroplysninger, inkl. ovenstående ressourcer
    • Vælg, om brugeren har oprettet aftaler, der stadig er værdifulde for virksomheden
      • Aftaler deles automatisk med kontoen til den administrator, der sletter brugeren (se noten nedenfor).
    • Gælder kun for fuldførte aftaler
    • Du kan slette disse aftaler senere efter behov
  • Fjern brugeroplysninger, inkl. ovenstående ressourcer og alle aftaler, der igangsættes af denne bruger
    • Alt slettes
  • Slet ikke brugeroplysninger på nuværende tidspunkt 
    • Standardindstillingen

Bemærk:

Når indstillingen Bevar aftaler er valgt:

  • Alt fuldført indhold, der er oprettet af bruger-id'et, deles med den administratorkonto, som sletter brugeren
  • Mailadressen på det slettede bruger-id bevares, så den kan refereres korrekt af historik-/revisionsrapporten
  • Eftersom mailadressen bevares, kan en ny bruger ikke oprettes i systemet med den samme mailværdi
  • Hvis der skal oprettes et nyt bruger-id med den bevarede mailadresse, skal alt delt indhold slettes først, ellers vil brugeren ikke kunne oprettes (pga. en duplikeret mailadresse i systemet).

Vælg den indstilling, der passer til situationen, og klike på Slet brugeroplysninger (eller Annuller)

delete_user_challenge

 

Der vises en sidste besked:

  • Klik på Slet brugeroplysninger, hvis du er sikker
    • Ellers klik på Annuller
delete_user_challenge-part2

 

Der leveres en besked om fuldført sletning, der angiver, at bruger-id'et er slettet fra databasen.

  • Jeg fortryder intet. Klik på OK
delete_user_success


Konfigurationsmuligheder

Der er ingen muligheder ud over at aktivere/deaktivere funktionen.


Aktivering og deaktivering

Adgang til funktionen Slet brugeroplysninger er begrænset til fortrolighedsadministratorer.

Kun når brugeren er markeret som en fortrolighedsadministrator, vil denne have adgang.

Sådan aktiveres fortrolighedsadministrator:

  • Log på som kontoadministrator
  • Gå til Konto > Brugere
  • Klik én gang på den bruger, du vil forfremme til fortrolighedsadministrator
  • Vælg Rediger i menuen over brugerlisten
navigate_to_users

 

Når brugerpanelet åbnes:

  • Markér feltet nederst på panelet, hvor der står Brugeren er en fortrolighedsadministrator
  • Klik på Gem

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online