Skift navn på en biblioteksskabelon

Det er nemt at skifte navnet på en skabelon, og det kræver kun et par enkelte trin. Omdøb dine gamle skabeloner for at være opdateret med revisioner eller angive forældede skabeloner, du vil beholde.

Bemærk:

Det er kun den bruger, der opretter en skabelon, som kan redigere eller slette den.

Hurtige trin

1. Gå til siden Administrer.
  2. Klik på Rediger ved siden af biblioteksskabelonen.
  3. Skriv et nyt navn i feltet Skabelonnavn.
  4. Klik på Gem.

Trin for trin

1. Klik på Administrer, find den skabelon, du vil redigere, og klik på linket Rediger ved siden af skabelonnavnet.

2. Klik i feltet ved siden af Skabelonnavn, og omdøb skabelonen til det ønskede navn. Når du er færdig, skal du klikke på Gem for at bekræfte ændringerne.

Tips fra teknisk support

• Selvom du har givet alle brugerne på din konto tilladelse til at bruge skabelonen (via indstilling af tilladelser), er du den eneste, der kan ændre det.
  • Husk at gemme ofte, når du redigerer et dokument! Hvis du klikker på gem-knappen, kommer du tilbage til administrationssiden, men det er bedre end at miste dit arbejde.