Skift din mailadresse

Alle Adobe Sign ID'er har en tilknyttet mailadresse. Du kan skifte den mailadresse, der er tilknyttet dit Adobe Sign ID. Men systemet tillader kun, at der kan tilknyttes en mailadresse til ét enkelt bruger-id ad gangen.

Dine dokumenter og shares bevares, selvom du skifter mailadresse.

Hurtige trin

1. Log på din konto.
  2. Klik på navneværdien, der vises øverst til højre.
  3. Vælg Min profil.
  4. Skriv din nye mailadresse i felterne Skift og Bekræft mailadresse.
  5. Klik på knappen Opdater.

Trin for trin

1. Log på din konto, og klik på dit navn øverst til højre. Vælg Min profil i pop op-menuen.

2. Klik på linket Ændr e-mail-adresse

3. Skift mailadressen i felterne Mailadresse og Bekræft mailadresse for at sikre, at de er ens. Klik derefter på Gem.

4. Du føres til en side, hvor det bekræftes, at din mailadresse er skiftet, og at der er sendt en bekræftelsesmail.

Hvis du får en fejl, skal du se næste sektion for en løsning.

5. Kontrollér indbakken for den mailadresse, du skiftede din konto til, og klik på linket i meddelelsen.

Almindelige fejl

1. Denne fejl betyder, at den mailadresse, som du prøver at bruge, allerede er tilknyttet et andet bruger-id.

Men bare rolig, det sker tit. Hvis nogen sender noget gennem Adobe Sign til den mailadresse, gemmer vores system den mailadresse, i tilfælde af at du vil bruge den.

Uanset om det er tilsigtet eller ej, er den mailadresse, du vil bruge, i vores system. Hvis du vil bruge denne mail, er adgang til dette bruger-id nødvendig, så du kan frigøre mailadressen.

I dette eksempel har jeg i øjeblikket mailadressen esigner1@gmail.com, men jeg vil hellere bruge esigner12@gmail.com. Når jeg prøver at skifte min mailadresse til esigner12@gmail.com, får jeg ovenstående fejlmeddelelse.

Først prøver jeg at logge på kontoen esigner12@gmail.com, som bruger den mail, jeg vil frigøre. Når jeg prøver at logge på, får jeg denne meddelelse:

2. Fejlmeddelelsen er en anelse misvisende, da kontoen generelt ikke er låst. Den skal registreres, eller også adgangskoden er forkert. Nu vil jeg registrere esigner12@gmail.com, så jeg har adgang til bruger-id'et.

3. Når jeg modtager bekræftelsesmailen på esigner12@gmail.com, kan jeg logge på og klikke på mit navn og derefter på Min profil øverst til højre. På dette skærmbillede kan jeg frigøre min mailadresse.

4. For at frigøre denne mailadresse føjer jeg .arc til sidst i den aktuelle mailadresse, jeg bruger. Du kan tilføje hvad som helst, men vi foretrækker at tilføje .arc for at angive, at mailadressen er arkiveret.

I praksis skifter jeg esigner12@egmail.com til esigner12@gmail.com.arc, så den bliver til en ikke-eksisterende mailadresse, og esigner12@gmail.com frigøres.

Derefter klikker jeg på knappen Opdater.

Bemærk:

Ved at føje arc. til slutningen af mailadressen, bliver den ubrugelig, da den nye adresse ikke er en reel mailadresse.

5. Jeg føres til en side, der giver mig besked om, at der er sendt en bekræftelsesmail til esigner12@gmail.com.arc. Men det behøver jeg ikke bekymre mig om, da det ikke er en rigtig mailadresse.

Nu logger jeg af den konto, jeg er på, og logger på det bruger-id, jeg vil skifte mailadresse for (esigner12@gmail.com).

Når jeg er logget på, klikker jeg på mit navn og Min profil. Igen føres jeg til den side, hvor jeg kan skifte min mailadresse, og jeg skriver esigner12@gmail.com i begge felter og klikker på Opdater.

Nu er mit bruger-id tilknyttet esigner12@echosign.com, og alt er godt.