Opret en biblioteksskabelon

En biblioteksskabelon er et genbrugeligt objekt. Du kan vælge at oprette et formularfeltlag, som kan anvendes på et uploadet dokument, eller du kan oprette et genbrugeligt dokument, som deles med brugerne på din konto. Som forfatter af biblioteksskabelonen kan du vælge, hvem der skal have adgang til skabelonen, og du er den eneste, der kan redigere eller slette skabelonen.

Bemærk:

Det er kun den bruger, der opretter skabelonen, som kan redigere den eller justere tilladelsesniveauet.

Hurtige trin

1. startsiden skal du klikke på Føj skabelon til bibliotek.
  2. Navngiv skabelonen.
  3. Vælg et dokument, der skal bruges.
  4. Markér Opret som genbrugeligt dokument.
  5. Vælg tilladelser.
  6. Klik på Vis eller tilføj felter.
  7. Placerer felter på dokumentet.
  8. Klik på Gem.

Trin for trin

1. Hvis du vil oprette en biblioteksskabelon, skal du klikke på fanen Dashboard. I sektionen Flere funktioner skal du klikke på Føj skabelon til bibliotek.

2. Skriv din skabelons navn i dette felt. Hvis du ikke eksplicit angiver et navn til skabelonen, tager feltet navnet på det første dokument, der blev tilføjet.

3. Træk og slip dine filer over til sektionen Filer, eller klik på linket Tilføj filer øverst til højre i feltet Filer for at gennemse dit system.

4. Konfigurer Skabelontype:

• Genanvendeligt dokument – denne indstilling gemmer hele dokumenter, indholdet og formularfelterne
    • Genanvendeligt formularfeltlag – denne indstilling gemmer kun det formularfeltlag, der skal anvendes på et andet dokument (andet indhold med det samme layout)
    • Begge – begge skabelontyper vil være tilgængelige

Bemærk:

Du kan altid ændre skabelontypen ved at redigere skabelonegenskaberne.

5. Konfigurer Hvem kan bruge denne skabelon

Denne indstilling giver adgang til skabelonen baseret på den bruger, der uploader:

• Kun mig – denne indstilling gør, at skabelonen kun gøres tilgængelig for den bruger, der uploader
    • Alle brugere i min gruppe – ved at indstille skabelonen på gruppeniveau oprettes der en logisk tilknytning mellem skabelonen og den gruppe, som den bruger, der uploader, i øjeblikket er en del af. Alle gruppens medlemmer vil have adgang til skabelonen
      • Hvis brugeren, der uploader skabelonen, flyttes til en anden gruppe, brydes denne tilknytning mellem skabelon/gruppe ikke
    • Alle brugere i min organisation – enhver bruger på kontoen vil kunne bruge skabelonen.

Bemærk:

I alle tilfælde er det kun den bruger, som uploader skabelonen, der kan redigere eller slette den.

Andre brugere kan manipulere skabelonen, efter den er anvendt på din aftale, ved at vælge Vis og tilføj signaturfelter under afsendelsesprocessen.  Dette redigerer skabelonens egenskaber for den separate aftale og ændrer altså ikke rodskabelonen.

6. Klik på Vis og tilføj felter for at sende skabelonen til oprettelsesmiljøet

7. Oprettelsesmiljøet med træk og slip åbnes. Træk felter fra det højre spor over på dit dokument på de ønskede placeringer.

Bemærk:

Alle de placerede felter tildeles som standard til den første modtager. Du kan ændre, hvem de placerede felter tildeles til, ved at bruge rullelisten Modtagere og redigere den valgte modtager.

8. Klik på Gem, når du er færdig med at tilføje felter.

Tips fra support

• Hvis din skabelon har mange felter, bør du gemme ofte! Hvis du klikker på Gem, kommer du tilbage til siden Administrer, men det er bedre end at miste dit arbejde!
  • Det kan være en hjælp på lang sigt at navngive felter på dit dokument på en logisk måde. Hvis du har planer om at eksportere de data, som dine underskrivere angav, kan det være en god ide at navngive felterne, så oplysningerne er organiserede og langt mere læsbare.