Kontoindstilling af begrænset dokumentsynlighed

En kontoadministrator kan bruge indstillingen af begrænset dokumentsynlighed i Globale indstillinger til at justere synligheden af filer i transaktioner til underskrivere og godkendere både under og efter underskrivelse.

Dette selvstudie demonstrerer brugen af denne indstilling i tilfælde af Executive Summary (sammenfatning) og Welcome Package (velkomstpakke).