Upload en underskrevet kopi af en aftale

Hvis din modtager underskriver et dokument og returnerer det til dig uden for Adobe Signs signaturproces, kan du uploade dokumentet tilbage til Adobe Sign for at holde styr på tingene.

Bemærk:

Handlingen Upload underskrevet dokument bliver synlig, når:

• Aftalen er i et sekventielt signaturflow.
    • Parallelle signaturflows (inkl. hybride signaturflows) tillader ikke upload af dokumentet tilbage til signaturcyklussen
  • Den næste modtager er en enkelt modtager (ikke modtager grupper)
  • Aftalen er I gang

1. Digitaliser det underskrevne dokument.

• Scan hele det dokument, der skal uploades som en PDF eller et billede (PNG/JPG/GIF)
  2. Som aftalens afsender:

• Gå til: Administrer > I gang
    • Udvid handlingslisten i det højre spor ved at klikke på Se mere
    Udvid handlingerne
    • Klik på handlingen Upload underskrevet dokument
    Klik på handlingen Upload underskrevet dokument
  3. Der føjes en overlejring til skærmen, så brugeren kan vedhæfte den fil, der er den underskrevne kopi af aftalen

• Klik på linket Tilføj fil
    • Gennemse dit lokale system for at finde og vedhæfte den underskrevne kopi af aftalen
      • Når filen uploades, vil du se filnavnet i overlejringen
    • Markér feltet Jeg bekræfter, at dette uploadede dokument er en underskrevet kopi af
    • Klik på Upload for at uploade filen
    Upload underskrevet dokument – tilføj fil

Bemærk:

Ovenstående billede viser vinduesindholdet for processen "Upload underskrevet dokument", når du uploader dokumentet til den sidste modtager.

Hvis du uploader et dokument før den sidste modtager, ændres overlejringsteksten til at indikere, at den eller de efterfølgende modtagere modtager det uploadede dokument som deres aftale, de kan handle på.

Nedenfor kan du se processen "Upload underskrevet dokument", hvis du uploader et dokument i midten af transaktionen.

Upload underskrevet dokument – midt i strømmen
  4. Fuldført!

Under siden Administrer kan du finde aftalen i kategorien Fuldført (hvis den uploadede fil var på vegne af den sidste modtager).

• Hvis det uploadede dokument er til en anden modtager end den sidste, forbliver aftalen i kategorien I gang
    Fuldført

Bemærk:

Hvis dokumentet bringes uden for Adobe Sign-systemet, fjernes alle Adobe Sign-felterne fra dokumentet fra det tidspunkt og fremefter. Så hvis der var nogen underskrivere, der stadig ventede på at underskrive dette dokument, har de kun et autogenereret signaturfelt til at skrive deres signatur og mailadresse.

Det uploadede dokument afspejles korrekt i Aktivitetsloggen og Revisionsrapporten

Aktivitetslog og revisionsrapport