I 64-bit versioner af Mac OS 10.5 og senere er nogle gamle, valgfrie ekstramoduler kun tilgængelige, hvis Photoshop kører i 32-bit tilstand:

  1. I Finder skal du vælge Gå > Programmer.

  2. Udvid Photoshop-mappen. Højreklik derefter på Photoshop-programikonet, og vælg Vis info.

  3. I afsnittet Generelt i info-vinduet skal du vælge Åbn i 32-bit-tilstand.

  4. Luk info-vinduet, og genstart Photoshop.

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online