Indstil eller skift udløbsdatoen på en transaktion

Du kan indstille en udløbsdato eller deadline for en aftale, der skal underskrives. Hvis det gøres, annulleres transaktionen automatisk, når den forventede dato nås.

Bemærk:

Denne funktion er tilgængelig på Enterprise- og Global-tjenesteniveauet.

Bemærk:

En kontoadministrator kan aktivere denne funktion. Gå til siden Konto > Kontoindstillinger > Afsendelsesindstillinger > Dokumentudløb.

Indstil en udløbsdato

Hurtige trin

1. På siden Send skal du markere Deadline for udfyldelse under Indstillinger.
  2. Angiv antal dage for udløbet.
  3. Kontrollér, om den viste og forventede dato, er korrekt.
  4. Fortsæt afsendelsesprocessen som normalt.

Trin for trin

1. Gå til siden Send, og angiv mailadressen, dokumentnavnet og meddelelsen. Markér Deadline for udfyldelse under sektionen Indstillinger.

2. Angiv det antal dage, underskriverne har til at underskrive dokumentet. Kontrollér den forventede dato, der vises, for at sikre, at den er korrekt.

3. Fuldfør afsendelsesprocessen som normalt.

Skift eller fjern en udløbsdato

Hurtige trin

1. Som aftalens afsender skal du gå til siden Administrer.
  2. Klik én gang på aftalen.
  3. Klik på linket Rediger ud for udløbsdatoen i vinduet øverst til højre.
  4. Vælg, om den aktuelle deadline skal ændres eller fjernes.
    1. Hvis den skal ændres, skal den nye udløbsdato indstilles.
  5. Vælg, om de aktuelle modtagere skal have besked.
  6. Klik på Gem.

Bemærk:

Hvis linket Rediger ikke er tilgængelig, kan det være, fordi ændringen af udløbsindstillingerne ikke er tilladt, når dokumentet først er sendt. Kontoadministratoren kan aktivere det ved at gå til siden Konto > Kontoindstillinger > Afsendelsesindstillinger > Dokumentudløb.

Trin for trin

1. Som aftalens afsender skal du klikke på siden Administrer, enkeltklikke på en aftale, som har et udløb, og klikke på Rediger.

2. Vælg, om den aktuelle deadline skal ændres eller fjernes. Hvis den skal ændres, skal den nye udløbsdato indstilles. Kontrollér derefter, om du vil give deltagerne i transaktionen besked, og klik på Gem.

Bemærk:

Hvis linket Rediger ikke er tilgængelig, kan det være, fordi ændringen af udløbsindstillingerne ikke er tilladt, når dokumentet først er sendt. Kontoadministratoren kan aktivere det ved at gå til siden Konto > Kontoindstillinger > Afsendelsesindstillinger > Dokumentudløb.