Adobe Acrobat Sign-godkendelsesmetode: Acrobat Sign-godkendelse

Oversigt

Adobe Acrobat Sign-godkendelse er en 1-faktorgodkendelsesmetode, der kræver, at modtageren godkender via Acrobat Signs identitetssystem. For modtagere med en eksisterende Acrobat Sign-identitet er dette en nem godkendelsesanmodning til en kendt enhed.

Desuden er der indstillinger, der kan forudfylde modtagerens mailadresse i godkendelsespanelet, når han/hun anmodes om dette, eller sågar omgå den manuelle gen-godkendelsesproces, hvis modtageren allerede er godkendt i Acrobat Sign. Disse kvaliteter gør Acrobat Sign-godkendelse til den mest optimale oplevelse for interne modtagere, der skal angive en godkendt signatur.

Standardprocessen for godkendelse anmoder modtageren om at validere sin identitet ved at godkende til Acrobat Sign-tjenesten. Der findes en knap til godkendelsespanelet:

Acrobat Sign-godkendelsesudfordring

Forsigtig:

Modtagere, der ikke har en Adobe-konto knyttet til den mailadresse, aftalen er sendt til, skal oprette en ny Adobe-brugerkonto for at fuldføre bekræftelsesprocessen.

Efter at have klikket på knappen tillader godkendelsespanelet modtageren at godkende til sin Acrobat Sign-konto.

• Der er valgmuligheder for både det oprindelige Acrobat Sign-identitetssystem og Adobe Admin Console
Godkend via Adobe

Når godkendelsen er bestået, får modtageren adgang til at se og interagere med aftalen.

Hvis modtageren af en eller anden grund lukker aftalevinduet, inden han/hun fuldfører sin handling, bliver han/hun nødt til at godkende igen for at fortsætte.

Bemærk:

Acrobat Sign-godkendelse er kun tilgængelig for Business- og Enterprise-abonnementerne.

Acrobat Sign-godkendelse er ikke en forbrugsbaseret tjeneste. Det opkræves ingen betaling for brug uanset mængden.

Konfiguration af Acrobat Sign-godkendelsesmetoden, når der oprettes en ny aftale

Når Acrobat Sign-godkendelse er aktiveret, kan afsenderen vælge det via rullelisten Godkendelse lige til højre for modtagerens mailadresse:

Vælg godkendelsesmetoden

Revisionsrapport

Revisionsrapporten indikerer tydeligt modtagerens identitetsbekræftelse med Acrobat Sign-godkendelse:

Indtastning i revisionsrapport

Bedste praksis og overvejelser

• Acrobat Sign Authentication er ikke en 2-faktor-godkendelse, og bør ikke bruges, når signaturen kræver yderligere godkendelse (ud over mail-godkendelse).
  • Acrobat Sign-godkendelse kræver, at modtageren har en Acrobat Sign-identitet. Hvis modtageren ikke har det, skal der oprettes en ny konto, før modtageren kan godkende, og den grad af friktion er tilbøjelig til at skabe frustration. Derfor anbefales det ikke at bruge Acrobat Sign-godkendelse til eksterne modtagere.
  • Acrobat Sign-godkendelse er mest velegnet til intern godkendelse, da alle interne modtagere har et Adobe ID.
  • Inden du konfigurerer din konto til automatisk at udfylde modtagerens mail eller omgå processen med at godkende på ny, skal du kontakte dit juridiske team for at forstå dine krav til en gyldig signatur. Sørg for, at de indstillinger, du konfigurerer, stadig opfylder behovet for det resulterende dokument.
  • Vær opmærksom på, at når modtagere får adgang til aftaler direkte fra Acrobat Signs Administrer-side, fungerer Acrobat Sign-godkendelse som den primære (og eneste) godkendelsesfaktor. Maillinket (som typisk angiver det primære standard-godkendelseselement) omgås og erstattes med den godkendte session til Acrobat Sign.  I dette scenarie duplikerer Acrobat Sign-godkendelse den primære godkendelsesfaktor.
  • Konti, der køber premium-autentificeringstransaktioner, kan overveje at indstille indstillingerne på kontoniveau til kun at begrænse interne modtagere til kun at bruge Acrobat Sign Authentication-metoden, hvis der ikke kræves en tofaktorgodkendelse for de interne underskrivere. Dette kan forhindre utilsigtet brug af premiumaktiverne. Grupper kan altid konfigureres til andre godkendelsesmetoder efter behov:
Gå til godkendelseskontrollerne

Konfigurationsindstillinger

Gruppe- og kontoadministratorer kan aktivere og konfigurere Acrobat Sign-godkendelse ved at gå til Afsendelsesindstillinger > Metoder til identitetsgodkendelse.

Der er fem kontrolelementer, som er relevante for Acrobat Sign-godkendelse:

• Acrobat Sign-godkendelse – kernefunktionen: Markering af dette felt giver adgang til godkendelsesmetoden for afsendere ved aftaleoprettelse
  • Brug som standard følgende metode – definerer standardværdien, der indsættes i modtagerens godkendelsesmulighed
  • Identitetsgodkendelse for interne modtagere – ved at aktivere denne indstilling kan interne modtagere konfigureres med forskellige godkendelsesindstillinger og standardværdier
    • Generelt anbefales det, at Acrobat Sign-godkendelse kun bruges til interne modtagere
    • Både adgangsmuligheden Acrobat Sign-godkendelse og vælgeren Som standard replikeres til indstilling af den interne modtageroplevelse
  • Tillad Acrobat Sign automatisk at udfylde underskriverens mailadresse for hver anmodning om godkendelse – hvis aktiveret, importeres modtagerens mail fra aftalen til godkendelsespanelet. Den importerede mailværdi er fast, og modtageren kan ikke ændre den
  • Bed ikke underskriveren om at godkende på ny, hvis han/hun allerede er logget på Acrobat Sign – når aktiveret, anmodes modtageren ikke om at godkende igen ved åbning af en aftale, hvis han/hun allerede er godkendt til Acrobat Sign-tjenesten
    • Dette kræver, at aftalen åbnes i samme browser som den godkendte session til Acrobat Sign
Udvidede kontrolelementer til Acrobat Sign-identitetsgodkendelse