Opret en rapport

Adobe Sign til Business og Enterprise kan køre en rapport på transaktioner, som sendes fra brugere på kontoen. Rapporten producerer forskellige grafer, der viser signaturprocenten og den gennemsnitlige signaturtid. Du kan også eksportere en CSV-fil med de rådata, der genereres fra rapporten.

1. Hvis du vil generere en rapport, skal du klikke på fanen Rapporter og derefter klikke på Opret en ny rapport.

1_create_new_report
  2. Indstil forskellige parametre for at påvirke den endelige rapport, og klik på Kør rapport. Du kan finde kontoparametre i den næste sektion.

2_run_report
  3. Siden med rapportresultater åbnes og vider oplysninger baseret på dine parametre.

3_produced_report

Rapportparametre

• Interval

Sektionen Interval gør det muligt at indsamle data fra foruddefinerede tidsramme eller et brugerdefineret datoområde.

01a - R
  • Brugere og grupper

Brugere og grupper gør det muligt at vælge specifikke brugere eller grupper, du vil indsamle data fra.

01b - R
  • Dokumenter

Dokumentområdet gør det muligt at specificere bestemte biblioteksdokumenter, der er sendt.

01c - R
  • Dokumentnavn

Denne indstilling gør det muligt at inkludere dele af dokumentnavnet i rapportsøgningen.

01d - R
  • Mega Sign

Vælg denne indstilling, hvis du vil inkludere Mega Sign-transaktioner i din rapport.

01e - R
  • Diverse rapportdata

De sidste fire indstillinger, der findes på siden, er til at redigere eller visuelt ændre den endelige rapport og relaterede grafer.

01f - R

Rapportdata og -indstillinger

• Opdater rapport med aktuelle data

Dette link opdaterer rapporten, så den indeholder nylige transaktioner.

update_with_currentdatalink
  • Gem rapport

Gem rapport gør det muligt at gemme denne rapport. Du kan få adgang til den igen ved at klikke på fanen Rapporter.

save_report
  • Del rapport

Denne indstilling gør det muligt at dele denne specifikke rapport med en mailadresse og inkludere en brugerdefineret meddelelse.

share_report
  • Planlæg rapport

Planlæg rapport anvender den aktuelle rapports indstillinger til at indstille en automatisk, tilbagevendende rapport, der genereres dagligt, ugentligt eller månedligt. Du kan også vælge de modtagere, du vil sende den tilbagevendende rapport til.

schedule_report
  • Eksportér rapportdata

Klik på Eksportér rapportdata for at downloade en CSV-fil med rådata, der er genereret i rapporten.

Bemærk:

Der er som standard ikke indeholdt i .CSV-rapportfilen. Hvis du vil eksportere feltdataene fra underskrevne aftaler, skal din kontoadministrator åbne en billet hos support.

export_report_data
  • Udskriftsvenlig rapport

Den printervenlige rapport giver en version af rapporten, hvor forskellige grafer er fjernet, og der kun vises tal.

printer_friendly