Anvend et genanvendeligt lag af formularfelter

Anvend en formularfeltskabelon i et dokument

Formularfeltskabeloner er genanvendelige lag af felter, der kan anvendes på ethvert dokument. Skabeloner er ideelle, hvis du har et feltlayout, der kan bruges til flere dokumenter, og eller hvis du har et dokument, der kan sendes på flere forskellige måder.

I lighed med biblioteksskabeloner kan formularfeltskabeloner redigeres og deles med din gruppe eller konto.

1. Konfigurer din transaktion:

• Angiv mailadressen til mindst én modtager
    • Vedhæft et dokument
    • Markér Vis og tilføj signaturfelter
    • Klik på knappen Næste.

2. I oprettelsesmiljøet med træk og slip skal du klikke på rullelisten Feltskabelon øverst til venstre.

3. Vælg en formularfeltskabelon i rullemenuen Vælg skabelon med formularfelter.

4. Angiv om nødvendigt den side, skabelonen skal starte på.

5. Klik på Anvend for at indsætte feltskabelonerne

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online