Rediger en webformular

Rediger en eksisterende webformular

Webformularer, der stadig er i Kladde-status kan tilgås på siden Administrer ved at vælge filteret Webformularer på venstre spor.

• Hold musen over den pågældende webformular for at afsløre handlingen Rediger
  • Eller klik på webformularoptegnelsen for at eksponere handlingspanelet i højre side af vinduet, og klik på handlingen Rediger webformular
Åbn en kladde til en webformular

Kladde til webformularer tillader:

• at Webformularens navn kan redigeres
  • e-mailadressen til modunderskriverne
  • e-mailadressen til CC-parterne
  • de vedhæftede filer, der skal redigeres
  • adgang til at redigere felterne på webformularen
Du kan ikke redigere:
  • den gruppe, som webformularen er relateret til
  • antallet af modtagere, modunderskrivere eller CC-parter
  • deltagernes roller
  • de valgte godkendelsesmetoder
Rediger indstillinger for en kladde til webformular

Rediger webformularens navn og/eller filer, og klik derefter på Næste for at åbne forfattermiljøet.

Når du har tilføjet dine felter, skal du klikke på Gem for at starte webformularen.

Når du lukker forfattermiljøet, gemmes webformularen i kladdestatus.

Eksisterende webformularer kan ændres på dokumentniveau.

Ejeren af webformularen kan opdatere:

• De vedhæftede filer
    • Den gamle fil kan fjernes, og nye filer kan tilføjes
  • Felterne på de vedhæftede filer
    • Felter kan tilføjes og/eller fjernes fra de originale filer, eller eventuelle nye filer kan tilføjes
Værdier, der ikke kan ændres, når webformularen er genereret, er:
  • Gruppen, webformularen sendes fra
  • Webformularens navn
  • Deltagerrollen
  • Godkendelsesmetoden
  • Medunderskriverne
  • CC-parterne
  • Indstillingerne
Bemærk:

Webformularens URL ændres ikke, når webformularen redigeres, så eksisterende links fortsætter med at fungerede med det opdaterede indhold.

Rediger webformularen

Sådan redigeres en eksisterende webformular:

1. Klik på fanen Administrer

2. Vælg filteret Webformularer

3. Vælg den webformular, du vil aktivere

4. Klik på knappen Rediger

Aktivér

5. Konfigurationssiden indlæses, så du kan tilføje eller fjerne filer fra webformularen.

Klik på Næste, når filerne er korrekte

Aktivér

6. Forfattermiljøet i appen åbnes og viser de filer, der er vedhæftet, og er klar til at acceptere tilføjelse eller ændringer af felter.

Eksisterende felter fra filer, der allerede var vedhæftet, bliver der.

7. Tilføj/rediger felterne efter behov.

8. Når feltkonfigurationen er afsluttet, skal du klikke på Opdater

Opdater

Bemærk:

Opdateringer til den live webformular finder sted i realtid.

Når du klikker på Opdater, har den næste part, der får adgang til din webformular, adgang til netfiler/felter.

Bemærk:

Hvis opretteren af webformularen er tilføjet til webformularens medunderskrivere, må denne bruger ikke redigeres.

Modunderskrivere og CC-værdier kan redigeres, når webformularen er aktiv.

• Kladde- og Deaktiverede webformularer tillader ikke redigering af disse værdier.
  • Kun e-mailværdien kan redigeres. Antallet af modunderskrivere/CC-parter kan ikke ændres.

Sådan redigeres modunderskriveren eller CC-mailen:

1. Gå til siden Administrer, og vælg filteret Webformularer i venstre side

2. Enkeltklik på den webformular, der skal ændres

• Eller hold musen over den pågældende webformular, og klik på Åbn
    • Eller klik på Åbn webformular
    Åbn webformularen

3. Hold musen over modunderskriveren eller CC-parten for at åbne et vindue med linket Udskift underskriver.

Klik på Udskift underskriver.

Hold musen over modunderskriveren

4. Skriv den nye mailadresse, og klik på Udskift

Hold musen over modunderskriveren

5. En succesmeddelelse vises, når den nye værdi accepteres.