Når du åpner bilder i Adobe Photoshop er de plassert i faner i stedet for individuelle vinduer.

Løsninger

Løsning 1: La bildene flyte i vinduer.

• Hvis du vil flyte ett bilde i et vindu, velg Vindu > Ordne > Flyt i Vindu.
  • Hvis du vil flyte alle åpne bilder i vinduer, velger du Vindu > Ordne > Flyt alle i vinduer.

Merk: Vindu > Ordne er kun tilgjengelig mens et bildevindu er åpent.

Løsning 2: Deaktiver bildefaner og forankring av vinduer.

Slik kan du hindre bilder fra å åpnes i faner senere:

1. Velg Photoshop > Innstillinger > Grensesnitt (Mac OS) eller Rediger > Innstillinger > Grensesnitt (Windows).
  2. Velg bort Åpne dokumenter som Faner.

3. Velg bort Aktiver forankring av flytende dokumentvinduer.

4. Klikk OK.

Tilleggsinformasjon

Når du drar et bilde inn i Photoshop (og Programramme er aktivert i Mac OS), åpnes bildet i en fane. Dette problemet oppstår selv om faneinnstillingene er deaktiverte.

Hvis du vil vite mer, kan du se Administrer vinduer og paneler og Vis bilder i flere vinduer i Photoshops brukerveiledning.