Når du åpner et bilde i Photoshop, oppstår én av de følgende feilene:

• Kunne ikke fullføre forespørselen, fordi det ikke er et gyldig Photoshop-dokument.
  • Kunne ikke fullføre forespørselen, fordi en ukjent eller ugyldig JPEG-makørtype ble funnet.
  • Kunne ikke fullføre forespørselen, fordi filformatmodulen ikke kan lese filen.
  • Dette er ikke et gyldig PDF-dokument. Det kan ikke åpnes.
Photoshop-feilmeldinger

Løsninger

Løsning 1: Kontroller at filendelsen samsvarer med den gjeldende filtypen.

Det er viktig at endelsen som legges til filnavnet, er den riktige for den gjeldende filtypen for bildet. Når format velges i dialogboksen for Lagre som, legges den riktige endelsen automatisk til. Hvis endelsen ble oppgitt manuelt, kan du ha skrevet inn en endelse som ikke samsvarer med filformatet.

Filendelsen er som standard skjult. Utfør følgende trinn for å skru dem på:

Mac OS

1. I Finder, velg Finder > Finder-innstillinger > Avansert.
  2. Velg Vis alle filendelser.
Windows
  1. Åpne Windows Utforsker.

Åpne Windows Utforsker
  2. Hvis menyene ikke er synlige, velg Organiser > Oppsett > Menylinje.

Velg Organiser > Layout > Menylinje
  3. Velg Verktøy > Mappevalg > Vis.

Velg Verktøy > Mappevalg > Vis
  4. Fjern markering for Skjul filendelser for kjente filtyper.

Fjern markering for Skjul filendelser for kjente filtyper
  5. Klikk Bruk, og deretter OK.

Løsning 2: Kontroller at filen kun har én aktuelle filendelse.

Skru på filendelser, som i løsning 1, og vis bildene dine i Finder eller Windows Utforsker. Sjekk deretter om det er to endelser på filene. Hvis bildene har to endelser, som:

Fjern den siste endelsen slik at filen heter:

filnavn.pdf

Løsning 3: Åpne filen i en annen bildeapp og lagre som JPEG

Åpne det problematiske bildet i en bildeapp som Forhåndsvisning (på macOS) eller Fotografier (på Windows). Lagre filen igjen som et JPEG-bilde fra en slik app. Prøv å åpne filen igjen i Photoshop.

Løsning 4: Sørg for at maskinvaren din ikke er skadet.

Valider maskinvaren for å utelukke maskinvarefeil, som med ekstern harddisk eller eksternt nettverk.