Noen av verktøyene mangler på verktøylinjen i Photoshop CC 2015. Finn ut hvordan du kan få de tilbake.
Produkt Photoshop
Versjon CC 2015.x

Problem

Noen av verktøyene mangler på verktøylinjen.

Årsak

Noen arbeidsområder med Photoshop CC 2015 tilpasser verktøylinjen. Dette problemet kan oppstå etter bytte til en av slike arbeidsområder.

Løsning

1. Gjør ett av følgende:

• Gjenopprett standardinnstillingene for verktøylinjen. Velg Rediger > Verktøylinje og klikk på Gjenopprett standardinnstillinger. Hvis du ikke kan vise Verktøylinje-alternativet, utvider du Rediger-menyen for å vise hele listen ved å klikke på -ikonet og velge Verktøylinje > Gjenopprett standardinnstillinger.
    Rediger-menyen

• Gå tilbake til eller tilbakestill Essentials-arbeidsområdet.
  2. Start Photoshop på nytt.

3. Ellers kan du velge Rediger >Verktøylinje. I dialogboksen Egendefiner verktøylinje, drar og slipper du den til Verktøylinje-listen hvis du ser det manglende verktøyet i listen Ekstra verktøy. Klikk på Ferdig. Start Photoshop på nytt.

Dra og slipp det ekstra verktøyet til Verktøylinje