Kopier CSS genererer overlappende stilarkegenskaper (CSS) fra form- eller tekstlag. CSS kopieres til utklippstavlen og kan limes inn i et stilark. Følgende verdier hentes for former:

• størrelse
  • plassering
  • farge på strøk
  • fyllfarge (inkludert graderinger)
  • skygge

• Kopier CSS henter også følgende verdier for tekstlag:

• skriftfamilie
    • skriftstørrelse
    • skriftvekt
    • linjehøyde
    • understreking

• gjennomstreking
    • hevet skrift
    • senket skrift
    • tekstjustering

Hvis du kopierer CSS fra en laggruppe som inneholder former eller tekst, opprettes det en klasse for hvert lag i tillegg til en gruppeklasse. Gruppeklassen representerer en overordnet div som inneholder underordnede div-er som samsvarer med lagene i gruppen. Verdiene øverst til venstre for underordnede div-er er relatert til den overordnede div-en.

Merk:

Kopier CSS-kommandoen virker ikke med smarte objekter eller ved valg av flere form-/tekstlag som ikke er grupperte.

1. Gjør ett av følgende i Lag-panelet:

• Høyreklikk et form-/tekstlag eller en laggruppe, og velg Kopier CSS fra hurtigmenyen.
      • Velg et form-/tekstlag eller en laggruppe, og velg Kopier CSS fra lagpanelmenyen.
    2. Lim koden inn i stilarkdokumentet.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du lager websider med Photoshop, kan du se Stykke opp websider.