Endre penselstørrelse og tetthet med pennetrykk

Hvis du benytter et tegnebrett, f.eks. Wacom®, kan du styre maleverktøyene ved hjelp av trykk på pennen, vinkelen du holder den i, rotering eller ved bruk av pennehjulet.

  1. Velg penselen , blyanten eller et annet maleverktøy.
  2. Gjør ett av følgende på alternativlinjen:
    • Klikk knappen Tegnebrettrykk styrer størrelsen .
    • Klikk knappen Tegnebrettrykk styrer tettheten .

    Merk:

    Gå til Vindu > Pensel hvis du vil se flere kontroller, som endrer vinkel, flyt, spredning, teksturdybde og rundhet i strøket i henhold til pennetrykket.

Dette produktet er lisensiert i henhold til Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Innlegg på Twitter™ og Facebook dekkes ikke av Creative Commons-vilkår.

Juridiske merknader   |   Regler for personvern på nettet