Dialogboksen Om i Photoshop CC 2017.1.7 (Hjælp > Om Photoshop CC) viser et forkert versionsnummer: "2017.1.6".

Dialogboksen Om i Photoshop CC 2017.1.7 viser forkert version

Berørt produktversion

Photoshop CC 2017.1.7 (version 18.1.7)

Operativsystem

Windows og macOS

Løsning

Du kan kontrollere den korrekte version af Photoshop på computeren i dialogboksen Systemoplysninger.

Vælg Hjælp > Systemoplysninger i Photoshop. På den første linje i dialogboksen Systemoplysninger vises "Adobe Photoshop-version: 2017.1.7".

Dialogboksen Systemoplysninger