Problem

Du har installeret plugins fra mere end fem forskellige tredjepartsleverandører af plugins i Photoshop CC 2015. Plugins på den 6. menuplads indlæses ikke, når du vælger dem, eller også vises forudindstillingerne af dokumentstørrelsen i undermenuen.

Løsning

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online