Funktionen Kontodeling er tilgængelig i Team, Business og Enterprise.

Aktivér eller deaktiver kontodeling mellem brugere

Med kontodelinger kan du se en anden brugers aftaler, som bruger Adobe Sign i Document Cloud. Alle aftaler, som deleren har sendt og underskrevet, er synlige for den person, der deles med, via fanen Administrer på deres konto.

Dette gælder kun én vej og giver skrivebeskyttet adgang til disse aftaler. Kontodeling er ideelt for chefer og administratorer, der gerne vil følge enkelte brugeres fremskridt.

Bemærk:

Eftersom en deling kun giver skrivebeskyttet adgang, kan personen, som der deles med, ikke redigere transaktionen på nogen måde. Det er kun aftalens afsender, der kan ændre den (inkl. underskrivelse, godkendelse, delegering eller annullering).

Hurtige trin

1. Gå til siden Konto, eller hold markøren over navnet øverst til højre, og klik på Min profil.
  2. Gør et af følgende:
    1. Del din konto: Klik på Del min konto for at dele din konto med en anden bruger. Klik på plustegnet øverst til højre, og skriv derefter mailadressen til den bruger, du vil dele med. Klik på Gem.
    2. Se en anden konto: Klik på Se andre konti for at anmode en person om at dele sin konto med dig. Klik på plustegnet øverst til højre, og skriv derefter mailadressen til den bruger, som du ønsker, deler sin konto med dig. Klik på Gem.
    3. Acceptér en delingsanmodning: Klik på linket Accepter for anmodningen under Del min konto.
    4. Send en delingsanmodning igen: Klik på linket send igen for anmodningen under Se andre konti.
    5. Annuller en deling: Klik på linket annuller for delingen under Se andre konti eller Del min konto.

Trin for trin

For at få delingsmuligheder skal du holde markøren over dit navn øverst til højre og klikke på Min profil.

Nav to PErsonal Preferences

Se andre konti: Anmod om deling

Klik på plustegnet øverst til højre. Skriv mailadressen til den person, hvis konto du vil se, og klik på Gem. Personen modtager en mail, og anmodningen vises i vedkommendes Del min konto-sektion.

View Accounts

Et pop op-vindue beder dig om at angive mailadressen på den bruger, du vil se.

• Angiv mailadressen
  • Klik på Gem.
Save Request to View

Der sendes en mail til den adresse, til hvilken du har anmodet om visningen.

Indtil anmoderen accepterer invitationen om at dele sin konto, vises anmodningen som AFVENTER

Pending Request to View

Når anmodningen accepteres, fjernes statussen AFVENTER

Accepted Request to View

Delt indhold er synligt på siden Administrer.

Alt delt indhold har en lysegrå beskrivelse, der identificerer, hvem der har delt indholdet, under aftalenavnet.

Shared doc on Manage page

Del min konto: Del din konto med en anden bruger

Klik på plustegnet øverst til højre. Skriv mailadressen til den bruger, du vil dele din konto med, og klik på Gem. Personen modtager en mail, og anmodningen vises i vedkommendes Se andre konti-sektion.

Share my account

Et pop op-vindue beder dig om at angive mailadressen på den bruger, du vil dele dit kontoindhold med.

• Angiv mailadressen
  • Klik på Gem
Save Request to Share

Der sendes en mail til den adresse, med hvilken du vil dele dit indhold.

Indtil acceptoren accepterer invitationen om at se din konto, vises anmodningen som AFVENTER

Pending request to Share

Når anmodningen accepteres, fjernes statussen AFVENTER

Accepted Request to share

Acceptér en delingsanmodning

Alle afventende delinger vises under sektionerne Se andre konti og Del min konto.

Sådan accepterer du en delingsanmodning:

• Gå til Min profil > Personlige indstillinger > Vis anden konto || Del min konto
  • Klik én gang på den deling, du vil acceptere, for at vælge den
    • Dette åbner linket Acceptér
  • Klik på linket Acceptér
Accept a Share

Der vises en "fuldført"-besked øverst i vinduet.

Statussen Afventer fjernes, og delingen træder i kraft.

Successful Accept

Afvis en delingsanmodning

Alle afventende delinger vises under sektionerne Se andre konti og Del min konto.

Sådan afviser du en anmodning om at se eller dele:

• Gå til Min profil > Personlige indstillinger > Vis anden konto || Del min konto
  • Klik én gang på den deling, du vil afvise, for at vælge den
    • Dette åbner linket Afvis
  • Klik på linket Afvis
NAv to Decline

Der vises en "fuldført"-besked øverst i vinduet.

Den afventende anmodning fjernes fra listen over delinger.

Successful Decline

Send en delingsanmodning igen

Alle afventende delinger vises under sektionerne Se andre konti og Del min konto.

Sådan sender du på ny en mailanmodning om at se eller dele:

• Gå til Min profil > Personlige indstillinger > Vis anden konto || Del min konto
  • Klik én gang på den deling, som du vil sende mailen for igen
    • Dette viser linket Send delingsanmodning igen
  • Klik på linket Send delingsanmodning igen
Resend Share Request

Der vises en "fuldført"-besked øverst i vinduet.

Resend Success

Annuller en deling

Alle aktive delinger vises under sektionerne Se andre konti og Del min konto. Enhver af disse delinger kan annulleres af begge parter.

Sådan annullerer du en delt konto:

• Gå til Min profil > Personlige indstillinger > Vis anden konto || Del min konto
  • Klik én gang på den deling, du vil annullere, for at vælge den
    • Dette viser linket Annuller deling
  • Klik på Annuller deling
NAv to Cancel Share

Der vises en "fuldført"-besked øverst i vinduet, og posten fjernes fra listen over delinger.

Cancel Success