Muligheden for at oprette widgets (onlinebaserede/integrerede formularer) er tilgængelig for Business- og Enterprise-kunder.

Opret en widget

En widget er en webformular, som du kan underskrive og linke til eller integrere på dit websted, så flere personer nemt kan få adgang til dit dokument og underskrive det. Det er især nyttigt, hvis du uploader en formular til underskrivelse på dit websted.

Hver underskriver udfylder formularen individuelt, og hver individuel transaktion registreres på fanen Administrer som en adskilt aftale.

Du kan konfigurere en widget, så den har permanente medunderskrivere. Disse personer underskriver altid, efter at den person, der har besøgt widgetten, har udfyldt og underskrevet formularen.

Hurtige trin

1. På siden Dashboard skal du klikke på linket Opret widget

2. Giv widgetten et navn i feltet Widgetnavn

3. Definer rollen på widgettens opretter. Dette kan være enhver rolle, der tillader en signatur, selvom visse roller ikke kræver nogen signatur.

4. Definer den godkendelsesmetode, du vil bruge til widgetopretteren, ved at vælge en af værdierne i rullemenuen Widgetgodkendelse.

5. Skriv mailadresserne til medunderskrivere af widget, om nødvendigt, i feltet Medunderskrivere.

◘ Indstil den passende modtagerrolle for hver medunderskriver.

◘ Angiv indstillingerne for bekræftelse af medunderskrivernes identitet.

6. Træk og slip filer over i sektionen Filer, eller upload et dokument med linket Tilføj filer.

7. Angiv evt. en adgangskode for at beskytte visning af den underskrevne PDF.

◘ Vær opmærksom på, at denne adgangskode ikke gemmes noget synligt sted i Adobe Sign. Du skal manuelt gemme adgangskoden i Adobe Sign.

8. Indstil evt. widgetsproget.

◘ Denne indstilling angiver det sprog, der bruges til instruktioner på skærmen, og den mailskabelon, der bruges til at kommunikere statussen for hver widgettransaktion.

9. Markér feltet Vis, sæt signaturer, eller tilføj formularfelter.

10. Klik på Næste.

11. Efter oprettelsesmiljøet er indlæst, skal du placere alle felterne efter behov.

◘ Sørg for at definere modtageren for hvert felt korrekt

◘ Bemærk! Hver modtager, der har mindst ét signaturfelt, skal også have mindst ét mailfelt. Hvis der ikke kan tilføjes et mailfelt for en underskriver, føjes der en signaturblok til bunden af widgetten

12. Når alle felter er placeret og korrekt tildelt, skal du klikke på Gem.

13. Siden genindlæses for at vise dig et eksempel på selve widgetten.

◘ Øverst på siden vil der være links, du kan bruge til at distribuere eller integrere widgetten. Du kan bruge en af dem eller allesammen. De peger alle på den samme formular/skabelon.

Sådan bruges den

1. Klik på Opret widgetDashboard under sektionen Flere funktioner.

Nav to Widget
  2. Skriv Widgetnavn på den næste side.

• Du kan ikke redigere navnet på en widget, så sørg for, at den navngives korrekt.
    Widget - Name
  3. Konfigurer widgetdeltageren til at have den korrekte rolle (indstillingerne varierer efter administratorkonfigurationen).

• Underskriver – underskriveren skal placere en signatur ud over andre obligatoriske felter
    • Godkender – godkendere kan udfylde felter, men behøver ikke at placere en signatur
    • Acceptor – acceptorer kan lige som godkendere udfylde felter, men er ikke forpligtet til at sætte en signatur
    • Formularudfylder – formularudfyldere kan kun udfylde felter og har muligvis ikke et tilknyttet signaturfelt.

Widget Recipient Role

Konfigurer metoden Widgetgodkendelse. Dette er den godkendelse, der vil udfordre parten til at starte widgetsignaturprocessen (selvom de muligvis ikke selv anvender en signatur):

• Ingen – denne indstilling anvender kun mailbekræftelse, når widgetten er sendt.
    • Adgangskode – adgangskodeindstillingen kræver, at modtageren skal angive en adgangskode, før dokumentet kan vises.
    • Social – modtagere skal bekræfte via ét af flere sociale medier, før de kan få vist dokumentet.
    • Vidensbaseret godkendelse (KBA) – KBA kan aktiveres som godkendelsesmetode, hvis din konto er konfigureret til at tillade ubegrænsede KBA-transaktioner. Bemærk, at KBA kun er gyldig i USA.
    Widget - Recip Verification
  4. Hvis du ønsker, at din widget skal medunderskrives:

• Skriv mailadresserne på de parter, der skal medunderskrive eller godkende aftalen, under sektionen Medunderskrivere:
      • Du kan inkludere dig selv (widgettens opretter) ved at klikke på linket Tilføj mig til højre.
      • Konfigurer den passende rolle for hver underskriver. Alle roller, der er aktiveret af administratoren, vil være tilgængelige.
      • Definer den korrekte godkendelsesmetode for hver medunderskriver.
      • Alle definerede medunderskrivere skal fuldføre deres signatur/godkendelse for at vise dem for den aftale, der skal fuldføres.

Bemærk:

Husk på, at medunderskriverne altid vil være de endelige underskrive. Processen starter altid med den person, der besøger widgetten.

Widget -= Countersigner
  5. Træk og slip de filer, du vil bruge som udgangspunkt for din widget, over i sektionen Filer, eller klik på Tilføj filer, og gå til dokumentet på et netværksdrev eller integreret fillager.

Widget - Files
  6. Konfigurer indstillingerne

• Beskyt med adgangskode – markér dette felt, hvis der skal angives en adgangskode for at åbne den endelige PDF, der oprettes ved widget-underskrivelse.  Du bliver bedt om at angive adgangskoden.
    • Modtagers sprog – denne indstilling angiver det sprog, der bruges til instruktionerne på skærmen samt de mailbeskeder, der er relateret til widgetten.
    Widget - Options
  7. Vælg indstillingen Vis og tilføj signaturfelter, og klik derefter på Næste.

Widget - Next
  8. Siden opdateres og viser de uploadede filer i oprettelsesmiljøet.

Træk de nødvendige felter fra højre side af siden og over på dokumentet efter behov.

Sørg for, at du placerer mindst ét signaturfelt og ét mailfelt for hver underskriver, herunder den første underskriver og alle medunderskrivere.

Bemærk:

Alle underskrivere/godkendere skal have et mailfelt placeret ud over signaturfeltet. Hvis der ikke er placeret et mailfelt, vil programmet placere et signaturfelt nederst på dokumentet.

Add Fields
  9. Når alle felterne er placeret, skal du klikke på knappen Gem nederst til højre.

10. Du kommer til siden efter oprettelsen af widgetten. Her kan du få URL-adressen til widgetten og den iframe/JavaScript-kode, du bruger til at integrere den med.

Du kan også testunderskrive din widget.

Widget - Post Create