Slet en widget

Når du sletter en widget, fjernes den helt fra din konto.

Hvis du vil slette en widget, skal du klikke på fanen Administrer, rulle ned til sektionen Widget og vælge widgetten med et klik. Bemærk! Klik ikke på linket Få kode. Klik derefter på knappen Slet i det lille infovindue (øverst til højre).

Hvis widgetten allerede er deaktiveret, bliver du bedt om at bekræfte din sletning ved at klikke på knappen Slet.

Slet en widget

Hvis widgetten stadig er aktiveret, vises der en advarsel om, at widgetten stadig er aktiveret og kan underskrives af underskrivere.

Flere oplysninger om Deaktivering af widgets.

Slet

Bemærk:

Hvis du ikke deaktiverer widgetten, før du sletter den, kan folk stadig åbne og underskrive den.