Deaktiver en widget

Når du deaktiverer en widget, har underskrivere ikke længere adgang til den, men den er synlig på din konto. Du kan altid genaktivere widgetten.

Sådan deaktiverer du en widget:

1. Klik på fanen Administrer.
  2. Rul ned til sektionen Widget, og vælg widgetten med et enkelt klik.
    Bemærk! Klik ikke på linket "få kode".
  3. Klik på Deaktiver i det lille infovindue øverst til højre.
NAv to Widget

Du får to muligheder for at deaktivere widgetten.

• Videresend underskrivere til en anden webside: Du kan viderestille underskriverne til en anden webside som f.eks. den aktuelle version af widgetten eller en meddelelse om, at widgetten ikke længere er tilgængelig.
  • Eller indtast en tilpasset besked til underskriverne: Du kan skrive en meddelelse, der vises til brugere, som prøver at få adgang til den deaktiverede widget. Du kan føje links til meddelelsen ved at vedhæfte dem i kantede parenteser [ ]. Og du kan tilføje etiketter ved at bruge rørsymbolet |. F.eks.: [https://www.sign.adobe.com/ | Adobe Sign] vises som Adobe Sign.

Vælg den ønskede indstilling, og klik på Deaktiver

Disable Widget

Der vises en besked om, at widgetten er deaktiveret.

Disabled message