Aktivér en widget

Hvis du vil aktivere en widget, der tidligere er blevet deaktiveret, skal du gøre følgende:

  1. Klik på fanen Administrer, og rul ned til afsnittet Widget.
  2. Vælg widgetten med et enkelt klik
    Bemærk!
    Klik ikke på linket Få kode.
  3. Klik på Aktiver i det lille infovindue øverst til højre.
  4. Klik på knappen Aktiver.
Nav to Enable Widget

 

Der vises en besked om, at widgetten er aktiveret.

Successful widget enable

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online