Bilder som öppnas i Adobe Photoshop grupperas i en enda flik och inte i separata fönster.

Lösningar

Lösning 1: Låt bilderna flyta i fönster.

• För att låta en bild flyta i ett fönster väljer du alternativet Fönster > Ordna > Flyt i fönster.
  • För att låta alla öppna bilder flyta i fönster väljer du alternativet Fönster > Ordna > Flyt alla i fönster.

Obs! Menyn Fönster > Ordna är bara tillgänglig när ett bildfönster är öppet.

Lösning 2: Avaktivera bildflikar och fönsterdockning.

Gör följande för att förhindra att bilder öppnas i flikar:

1. Välj Photoshop > Inställningar > Gränssnitt (Mac OS) eller Redigera > Inställningar > Gränssnitt (Windows).
  2. Avmarkera alternativet Öppna dokument som flikar.

3. Avmarkera alternativet Aktivera dockning av flytande dokumentfönster.

4. Klicka på OK.

Ytterligare information

När du drar en bild till Photoshop (och programramar är aktiverat i Mac OS) öppnas bilderna i flikar. Problemet uppstår även när inställningarna för flikar är inaktiverade.

Mer information finns i Hantera fönster och paneler och Visa bilder i flera fönster i användarhandboken för Photoshop.