Med Photoshop kan du spela in verktyg i funktionsmakron, t.ex. penseln. Om du vill aktivera den här funktionen väljer du Tillåt verktygsinspelning på menyn i panelen Funktionsmakron.

Några saker att tänka på:

• När du spelar in ett verktyg väljer du en pensel som en del av funktionsmakrot, eller så använder Photoshop den aktuella penseln.
  • Om du spelar in ett funktionsmakro i en annan storlek anger du Photoshops måttenheter i procent och definierar inte penselstorleken som en del av en penselförinställning.

From an expert: Tool recording

From an expert: Tool recording
Photoshop-utbildaren Howard Pinsky visar hur du använder kommandot Tillåt verktygsinspelning när du skapar funktionsmakron.
Howard Pinsky