Vissa verktyg verkar saknas i verktygsfältet i Photoshop CC 2015. Se hur du lägger in dem.
Gällande produkt Photoshop
Gällande versioner CC 2015.x

Problem

Vissa verktyg verkar saknas i verktygsfältet.

Orsak

Några arbetsytor som levererades med Photoshop CC 2015 anpassar verktygsfältet. Du märker problemet när du har bytt till en sådan arbetsyta.

Lösning

1. Gör något av följande:

• Återställ standard verktygsfältet. Välj Redigera > Verktygsfält och klicka sedan på Återställ standardinställningar. Om du inte kan visa alternativet Verktygsfält ska du utöka menyn Redigera för att visa den fullständiga listan genom att klicka på ikonen och sedan välja Verktygsfält > Återställ standardinställningar.
    Redigera-menyn

• Växla tillbaka till Väsentligt verktygsfält eller återställ det Väsentliga verktygsfältet.
  2. Starta om Photoshop.

3. Alternativt kan du välja Redigera > Verktygsfält. Om du ser det verktyg som saknas i listan Extra verktyg i dialogrutan Anpassa verktygsfält ska du dra och släppa det i Verktygsfältslistan. Klicka på Klart. Starta om Photoshop.

Dra och släpp det extra verktyget i verktygsfältet