Når du bruker typeverktøyet, får du opp følgende feil:

«Kunne ikke fullføre forespørselen fordi noe forhindret initialisering av tekstmotoren.»

Løsning

Lukk Photoshop, tøm skrifttypebufferen og start Photoshop på nytt.

1. Lukk Photoshop.
  2. I Windows Utforsker går du til Brukere/[brukernavn]/AppData/Roaming/Adobe/Adobe Photoshop CC/CT Font Cache-mappen.
  3. Flytt disse to filene til papirkurven:
    • AdobeFnt_CMaps.lst
    • AdobeFnt_OSFonts.lst
  4. Tøm papirkurven.
  5. Start Photoshop på nytt.

Tilleggsinformasjon

Dette problemet kan oppstå hvis du avinstallerer og ominstallerer Photoshop flere ganger.