Adobe Sign-malbiblioteket inneholder tre amerikanske skattedokumenter som eksempler på hvordan man kan opprette skjema. De er fullstendig gyldige og funksjonelle for bruk, men de er ikke redigerbare for brukere, ettersom de deles av alle kontoer. Artikkelen nedenfor definerer prosessen med å lagre Adobe Sign-malen til ditt personlige bibliotek, slik at du kan redigere feltene som du selv vil, og deretter distribuere dette dokumentet til din lokale konto. Denne prosessen er basert på skjemafeltmaler, og er derfor bare mulig med tjenesteabonnementene Team, Business og Enterprise.
Merk:
Artikkelen nedenfor inneholder instruksjoner for det nye Adobe Sign-grensesnittet.
Klikk her for å se de samme instruksjonene for det klassiske Adobe Sign-grensesnittet.

Oversikt

Oppretting en kopi av en bibliotekmal tar rundt 2-3 minutter, og vil gi deg en versjon av dokumentet som er helt under din kontroll.

Før du begynner prosessen under, kan du hente en PDF-versjon av IRS-skjemaet du ønsker å reprodusere fra IRS.gov web site.  Myndighetene endrer disse skjemaene jevnlig, så du må sørge for at du har den mest oppdaterte versjonen.

Når du har en PDF av skjemaet er prosessen to raske trinn:

• Kopier malen ved å sende en avtale
  • Oppdater malegenskapene for å gjøre dokumentet tilgjengelig for andre (valgfritt)

I tillegg finner du to trinn nederst i denne artikkelen for å laste opp den nye versjonen av grunnskjemaet, og bruke feltoverlegget på det.

Forsiktig!

API som bruker kontoer må huske at alle maler har forskjellig documentID, så hvis du reproduserer en mal som du bruker fra Adobe Sign-biblioteket, så må du oppdatere documentID-en i dine API-samtaler for å bruke den nye kopien.

Kopier malen

For å kopiere malen må du sende en avtale ved bruk av den eksisterende Adobe Sign-malen, via skrivemiljøet, og lagre en kopi i prosessen.

1. Naviger til Adobe Sign Send-siden og start en avtale.

2. Konfigurer avtalen for to mottakere.

• Disse mottakere trenger ikke være gyldige ettersom avtalen ikke trenger å skrives under, kun kopieres
    • Avtalen vil bli sendt, så det er lurt å bruke en kjent "svart hull"-e-postadresse
      • f.eks.: noreply@myDomain.dom

Merk:

To mottakere er definert fordi malen vi kopierer identifiserer felter for to mottakere. Hvis du bare konfigurerer avtalen for én mottaker, vil du kun importere feltene for den første mottakeren.

3. Legg ved Adobe Sign-malen du ønsker å kopiere.

• Utfør kun én mal i gangen
    • I eksempelet nedenfor bruker vi I-9, men alle malene fungerer likt
  4. Merk av for Forhåndsvis og legg til signaturfelt, og klikk deretter på Neste

• Skrivemiljøet åpnes og viser skjemaet
    1send_page_configured
  5. Med åpent skrivemiljø:

• Merk av for Lagre til dokumentbiblioteket.
    • Klikk på Send-knappen.
    2authoring_page
  6. Et overlegg vises der du blir bedt om å navngi den nye malen du lagrer til ditt personlige dokumentbibliotek.

• Du kan beholde samme navn eller gi et nytt navn.
    • Etter at du har innstilt malnavnet, klikker du på Lagre og send-knappen.
    3Rename
  7. Når Lagre og send-knappen er trykket på lagres dokumentet som et dokument til ditt personlige bibliotek.

• Avtalen sendes også for underskrift, noe som ikke skal ha noen virkning hvis du definerte "trygge" e-postadresser
    4sent_agreement

Oppdater malegenskapene

En kopi av skjemaet eksisterer nå i ditt personlige bibliotek, men hvis andre mennesker må bruke det, så må du utvide tilgangsomfanget.

1. Klikk på Administrer-lenken øverst i vinduet for å starte Administrer-siden

To nye oppføringer vil finnes på administrer-siden:

• Den uekte avtalen som ble sent i Ut for signering-avsnittet
    • Dokumentmalen i Bibliotekmaler-avsnittet

Merk:

På dette punktet anbefales det at du avbryter og sletter den uekte avtalen som du bruke for å kopiere malen

2. Klikk på koblingen Rediger mal for dokumentmalen.

• Dette starter skrivemiljøet
    Rediger malen fra Behandle-siden.
  3. Når skrivemiljøet er åpent utvider du Malegenskaper-avsnittet øverst i vinduet.

Her vil du kunne:

• Gi malen nytt navn
    • Endre MALTYPE (det anbefales å velge Begge)
    • Endre tilgangsformålet (HVEM SOM KAN BRUKE) for din gruppe, eller hele organisasjonen, etter behov
    6template_properties
  4. Klikk på Lagre for å lagre de justerte malegenskapene.

• En "vellykket"-side vil åpnes, noe som indikerer at malen ble riktig lagret.
    7Success

Gratulerer!  Adobe Sign-malen er kopiert til din personlige konto!

Opprette en annen dokumentversjon ved bruk av det eksisterende feltoverlegget.

For kunder som ønsker å laste opp en ny versjon av et skjema (ettersom de endres jevnlig), kan du raskt opprette en ny dokumentmal og bruke feltoverlegget fra din eksisterende mal.

Dette krever to trinn:

• Last opp det nye skjemaet
  • Bruk feltoverlegget

For å gjøre dette må du ha en kopi av den nye dokumentversjonen du ønsker å bruke feltoverlegget på.  Hvis du har IRS-dokumenter kan du hente dem fra IRS.gov-nettstedet.

Du må også være eieren til malen som du ønsker å bruke som feltoverlegg for det nye skjemaet.

Last opp skjemaet

1. Naviger til Hjem-siden i Adobe Sign.

2. Klikk på knappen Opprett en gjenbrukbar mal.

• Dette åpner Opprett en ny Bibliotekmal-siden
    Opprett en gjenbrukbar maler
  3. Med Opprett en Bibliotekmal-siden åpen:

• Angi et nytt Malnavn for din nye mal
      • Helst noe som identifiserer malen unikt. Navnet kan endres senere
    • Last opp den nye filen som du baserer den nye dokumentmalen på
    • Klikk på Forhåndsvis og legg til feltet-knappen
      • Dette starter skrivemiljøet
    9create_new_template

Bruk feltoverlegget

1. Når skrivemiljøet åpnes:

• Klikk på Feltmaler-hurtigmenyen øverst til venstre på skjermen
    • Velg malen som du vil bruke
    10select_field_template
  2. Med malen valgt klikker du på Bruk-knappen

11apply_tempalte

Dokumentet vil behandle litt mens feltoverlegget brukes.

Når dette er utført vil skjemaet oppdateres og du vil se de brukte feltene

12applied_template
  3. Hvis strukturen på siden var veldig lik (IRS-skjema er vanligvis det) skal feltplasseringen bli ganske lik.

Det er imidlertid verdt å bruke noen få minutter på å se over malen og sørge for at feltene er tilpasset slik du vil.

Nå er det på tide å justere feltene og deres egenskaper som du vil slik at de står til forventningene dine.

Når du er fornøyd klikker du på Lagre-knappen nederst i høyre hjørne for å lagre dokumentmalen.

13Completed second form

Når dokumentet er lagret, vil du finne den nye malen på Behandle-siden i Maler-delen.

Maler på Behandle-side
  4. Test dokumentet ditt internt for å sikre at alt virker slik du hadde tenkt.

Når du er sikker på at skjemaet er riktig:

• Rediger den nye malen på Administrer-siden
    • Innstill det endelige Malnavn som du ønsker å vise
    • Endre Malegenskaper for å gi tilgang til din gruppe/organisasjon

Merk:

Eventuelt kan du endre det gamle skjemaets Malegenskaper til tilgangsomfang Kun meg, for å beskytte det i tilfelle du må gå tilbake til den gamle malen.