Konfigurere støtte for flere språk

Angi flerspråklig sending og signering

Alle Adobe Sign-tjenesteplaner lar både avsendere og underskrivere velge blant 34 språk, inkludert engelsk, tysk, kinesisk, japansk, koreansk, fransk, spansk, italiensk, nederlandsk og mye mer. Tjenesteplanen Enterprise-lar også avsender be om signaturer på alle disse språkene.

1. Gå til Konto-siden som kontoadministrator, og klikk Kontospråk.

2. Hvis du vil endre standardspråk for webapplikasjonen, bruk brukere i kontoen, velger du språk fra rullegardinlisten under Språkpreferanse for konto. Du kan også tillate eller nekte brukere muligheten til å endre språk ved å velge dette alternativet.

3. Hvis du vil endre språk for signeringsopplevelsen for underskriverne, velger du ønsket språk fra rullegardinmenyen under Signeringsspråk. Du kan tillate eller nekte underskrivere muligheten til å endre språk for signeringsopplevelsen ved å velge dette alternativet.