Tekniske merknader

Tekniske merknader for Adobe Acrobat Sign er ordnet nedenfor med den gjeldende oppdateringen øverst, slik at du går bakover i tid etter hvert som du blar nedover siden.

Hvis du ønsker å bli varslet om månedlige tekniske oppdateringer, kan du abonnere her >

[Viktig] Neste Adobe Acrobat Sign-utgivelse er planlagt til 13. september 2022

Dette blir en mindre funksjonsutgivelse, inkludert små forbedringer av funksjoner for brukere og administratorer, samt løsninger på flere kunderapporterte problemer.

[Ny] Utrulleringsplan for oppdatert skjemafeltdeteksjon

Først rapportert: August 2022

Gjeldende

Funksjonen som automatisk oppdager og plasserer skjemafelt for redigeringsmiljøet i applikasjonen, oppdateres for å forbedre oppdagelsesmetodikken. I praksis vil brukere legge merke til at feltdeteksjonsvarselet er plassert midt på den første siden.

Påfølgende sider krever at det klikkes på ikonet i øvre venstre hjørne for å plassere feltene for den siden.

feltdeteksjonsgump

Kundedistribusjonen vil følge blåseplanen:

Oppdaterte kunder  Oppdateringsdato
Alle enkeltkontoer  1. september 2022
Kontoer for NA2-miljøet 15. september 2022
Kontoer for NA1-miljøet 29. september 2022

[Ny] Adobe Acrobat Sign Search-forbedringer

Først rapportert: Juli 2022

Gjeldende

Søkefunksjonaliteten som brukes for å finne avtaler, blir forbedret for å støtte mer komplekse strengspørringer ved hjelp av spesiell syntaks. Dokumentasjonen for den forbedrede søkefunksjonaliteten er tilgjengelig i den elektroniske hjelpedokumentasjonen.

Den oppgraderte søkefunksjonen skal etter planen distribueres etter tjenestenivå i løpet av andre halvdel av 2022.

Tjenestenivå  Utgivelsesdato
 Utviklerkontoer  22. juni 2022
 Arbeidsgruppe/arbeidsgruppeprøveversjoner/småbedrifter  19. juli 2022
 Individ
 16. august 2022
 Forretnings-/bedriftsprøveversjoner  13. september 2022
 Enterprise / Enterprise-prøveversjoner / gratis kontoer  08. november 2022

En lenke til dokumentasjonen for kontoens aktive versjon av søk gis i applikasjonen ved å klikke på informasjonsikonet ved siden av søkefeltet. Når en konto oppgraderes til den nye søkefunksjonaliteten, oppdateres lenken for å peke til den nye dokumentasjonen:

Informasjonsikon ved siden av søkefeltet

[Ny] Slutt på støtte for Microsoft Internet Explorer 11- og eldre Edge-nettlesere per 1. desember, 2022

Først rapportert: Juni 2022

Gjeldende

Den 1. desember 2022 vil ikke Adobe Acrobat Sign lenger støtte Microsoft Internet Explorer 11 eller Microsoft Edge Legacy -nettlesere på noen av sidene i applikasjonen, inkludert mottakerens e-signeringsside.

[Ny] Box.com-opplastingsalternativet som skal fjernes fra Masseutsending i november

Først rapportert: Juni 2022

Gjeldende

I funksjonsutgivelsen fra november 2022 vil opplastingsalternativet for Box.com bli fjernet fra Masseutsending-grensesnittet.

Opplastingsalternativet for Box.com skal fjernes

Endringer i grensesnittet for kundearbeidsflytutforming – november 2022

Først rapportert: April 2022

Gjeldende

November 2022-utgaven vil oppdatere tilgangspunktene for brukere som kan opprette og bruke egendefinerte arbeidsflyter.

Arbeidsflyt-fanen vil bli fjernet fra Admin-menyen og erstattet med en arbeidsflyt-fane øverst på siden og en Opprett en arbeidsflyt-flis på startsiden. Begge de nye tilgangspunktene åpner en ny side dedikert til å opprette og administrere arbeidsflytene som er tilgjengelige for brukeren.

Den nye siden med Dine arbeidsflyt er utformet i samme stil som Behandle-siden, komplett med raske handlinger som er tilgjengelige når du holder musepekeren over en arbeidsflytoppføring.  Hurtighandlinger for arbeidsflyter er:

• Åpne – åpner arbeidsflyten i en visningsmodus.
  • Rediger – åpner arbeidsflyten for å redigere egenskapene. Kun tilgjengelig for eieren av arbeidsflyten og administratorer som har myndighet over gruppen arbeidsflyten er tilordnet.
  • Kjør – utløser starten på arbeidsflyten, og åpner den modifiserte Send-siden med de forhåndsdefinerte innstillingene for arbeidsflyten.
Tilpasset arbeidsflytutforming

Adobe Acrobat Sign-utgivelsesagenda, forhåndsutgivelsesdokumentasjon og Sandbox-tilgjengelighet

Først rapportert: Mars 2022

Gjeldende

Utgivelsesplanen for Acrobat Sign er nå tilgjengelig, med detaljer om de forventede utgivelsene for resten av 2022. I fremtiden vil Acrobat Sign levere tre store oppdateringer per år. For 2022 er disse utgivelsene i april, juni og november.

Fra og med utgivelsen i september 2022 vil fullstendig forhåndsutgivelsesdokumentasjon være tilgjengelig åtte uker før hver lansering (i juli 2022), som kan vises fra denne siden for utgivelsesplan.

Kunder som har tilgang til Acrobat Sign Sandbox-miljøet får tilgang til den nye utgivelsesfunksjonaliteten fire uker før lansering (i august 2022). Som nevnt begynner dette programmet med utgivelsen i september 2022, og fortsetter deretter for alle produksjonsutgivelser.

• Sandbox-miljøet vil bestå alle produksjonskvalitetssikringsprosedyrer på samme kvalitetsnivå som det vanlige produksjonsmiljøet.
  • Sandbox forventes å ha 99,9 % tilgjengelighet og vil bruke samme statusside og avbruddsprosedyrer som det vanlige produksjonsmiljøet.
  • Sandbox vil utnytte den vanlige produksjons-SLA og støtteprosessen for å hjelpe til med rapporteringsproblemer.

Funksjonsutgivelse: Acrobat Sign november 2022

Først rapportert: Mars 2022

Gjeldende

Acrobat Sign vil levere en funksjonsutgave som er planlagt til begynnelsen av november 2022. Ingen nedetid er forventet under utgivelsen

November 2022-utgivelsen inneholder forbedringer av funksjoner for brukere og administratorer, samt løsninger på flere kunderapporterte problemer.

Adobe Sign for Salesforce: Varsel om slutt på tjeneste for versjon 19.x og 20.x

Først rapportert: Juni 2021 – Oppdatert:
November 2021

Gjeldende

Støtte for Adobe Acrobat Sign for Salesforce v19.x og v20.x utløpte i oktober 2021.

• Alle organisasjoner bør oppgradere til minst v21.5.11 så snart som mulig.  v21.5.11 er en forutsetning for alle senere versjoner og må være installert før videre oppgradering til nyere versjoner.
  • Tilgang til versjon 20.x og eldre er planlagt fullstendig frakoblet i andre kvartal 2022. Fortsatt tilgang til Adobe Acrobat Sign for Salesforce-funksjonalitet vil kreve at en minimumsversjon av 21.5.11 installeres.

Integrasjonslivssyklusen vises detaljert her >

Merk:

Oppgradering fra en versjon før 21.5.11 krever installering av 21.5.11-pakken før installering av gjeldende pakke. Forsøk på å installere gjeldende pakke før 21.5.11 er på plass, fører til en mislykket oppdatering.

Vær oppmerksom på følgende når du oppgraderer integreringspakken for Adobe Sign for Salesforce:

• Ikke avinstaller den eksisterende Adobe Sign for Salesforce-pakken.
    • Avinstallering av pakken fører til tap av alle Adobe Sign-data i Salesforce.
  • Hvis du har brukere i Salesforce-organisasjonen din som tilhører flere Adobe Sign-kontoer, kontakter du kundeansvarlig for Adobe-klienten din eller Adobes kundestøtte før du oppgraderer.
  • Oppgrader og test i Sandbox-miljøet før du oppgraderer produksjonskontoen.
    • Forsikre deg om at e-postadressen i Sandbox-miljøet er en som du har tilgang til, i tilfelle du får behov for å endre e-postadressen for Adobe Sign-kontoen.
  • Forsikre deg om at innstillingen Lås økter til IP-adressen de opprinnelig kommer fra er deaktivert. Konfigurer her: Oppsett > Innstillinger > Sikkerhet > Øktinnstillinger.
  • Se gjennom Adobe Sign for Salesforce – Oppgraderingsveiledning for å finne ut om det er alternativer du må konfigurere manuelt.
    • En rekke nye funksjoner/innstillinger legges til i hver utgave.  Ofte krever disse nye funksjonene en manuell oppdatering av tjenestekonfigurasjonen for å kunne brukes.

Adobe Sign for Dynamics slutt av service for versjon 9.3.x og eldre

Først rapportert: juli 2021 – Oppdatert:
November 2021

Gjeldende

Støtte for Adobe Acrobat Sign for Dynamics v9.3.x har utløpt i november 2021.

• Alle pakkeversjoner bør oppgraderes til den nyeste versjonen så snart som mulig.
  • Tilgang til versjon 9.3.x og eldre er planlagt fullstendig frakoblet i tredje kvartal 2022.

Merk at dette at dette oppgraderingskrave er et unntak til den normale livssyklusen for integrasjoner på grunn av arten av oppdateringene som brukes.

Domenenavnendring til AdobeSign.com

Først rapportert: August 2019 – Oppdatert:
November 2021

Gjeldende

Adobe endrer domenenavnet for Adobe Sign-tjenesten til adobesign.com

Overgangen startet med utgivelsen i mars 2020 for gratis kontoer og individuelle brukerkontoer uten noen innvirkning for kunder som har kjøpt andre abonnementer.

Se tabellen nedenfor for å finne en oppdatert tidsplan for utrulling av funksjonen til ditt kontonivå.

Når aktivert, vil kontoadministratorer ha en ny kontroll tilgjengelig på fanen Kontomeny: Kontoinnstillinger for å flytte til det nye domenet.

• Kontrollen gjør det mulig å bytte til nytt domenenavn
  • Kunder som bruker eksplisitt tillatte domener, tredjepartsintegrasjoner eller tilpassede applikasjoner vil kunne teste virkningen av det nye domenenavnet i miljøene sine
  • Se Vanlige spørsmål for å finne ut om denne endringen vil påvirke miljøet ditt
  • Hvis det er konflikter eller feil, kan du gå tilbake til echosign.com uten noen innvirkning på avtaler eller arbeidsflyter

For kontoer som er overført til adobesign.com

• Det nye domenet blir rullet ut som en omdirigering fra hovedpåloggingssiden
  • Omdirigeringer er ikke nødvendig for å få tilgang til eksisterende avtaler
  • Eksisterende avtaler forblir tilgjengelig for alle parter fra det eksisterende domenenavnet

Juni 2020

Overføringen av alle gratis- og enkeltperson-kontoer til adobesign.com-domenet vil være fullført

Juli

Alle NYE Small business- og enkeltpersonkontoer vil bli klargjort med adobesign.com-domenet.

September

Alle NYE arbeidsgruppekontoer vil bli klargjort med AdobeSign-domenet

Alle eksisterende Arbeidsgruppe-kontoer vil ha et alternativ for å ta i bruk det nye domenet. Administratorer får tilgang til kontrollen via Kontomeny-brukergrensesnittet (via fanen Kontooppsett).

Oktober

Alle NYE Enterprise-kontoer vil bli klargjort med AdobeSign-domenet

Gradvis utrulling av alternativet for å velge det nye domenet for eksisterende Enterprise-kontoer. Administratorer får tilgang til kontrollen via Kontomeny-brukergrensesnittet (via fanen Kontooppsett).

Desember 2022

Kunder blir overført til adobesign.com innen december 2022.

Da blir alternativet for å bytte til echosign.com-domenet blir fjernet.

Flere ressurser

Tidligere varsler

Funksjonsutgivelse: Adobe Acrobat Sign – utgivelse fullført 20. juli

Funksjonsutgivelsen er fullført, og alle funksjoner er tilgjengelige.

To nye webhook ble lagt til med utgivelsen 14. juni

Først rapportert: Juni 2022

Fjernet fra gjeldende-liste: juli 2022

To nye webhook er lagt til i 14. juni-utgivelsen:

• Avtaleutløp er oppdatert (AVTALE_UTLØP_OPPDATERT) (kun tilgjengelig via REST v6 API POST/webhook) – Aktiveres når en avtales utløpsdato oppdateres.
  • Avtaleunderskrivernavn endret av underskriver (AVTALENS_UNDERSKRIVER_NAVN_ENDRET_AV_UNDERSKRIVER) – Utløses når en mottaker endrer navn ved signering til å være en annen verdi enn navnet oppgitt da avtalen ble opprettet.

Begge webhook-ene er tilgjengelige.

Nyttelasten for de nye webhook-ene kan vises her >

Klassisk Tilgangskode-funksjon fjernet fra tjenesten med juni 2022-utgivelsen

Først rapportert: mars 2022 – oppdater juni 2022

Fjernet fra gjeldende-liste: juli 2022

Tilgangskode-funksjonen har blitt fullstendig fjernet fra Acrobat Sign-systemet med utgivelsen fra juni 2022, da den klassiske Behandle-siden ble fjernet fra tjenesten.

Slutt på støtte for Microsoft Internet Explorer 11- og eldre Edge-nettlesere per 31. desember, 2021

Først rapportert: April 2021

Fjernet fra Gjeldende-liste: Juni 2022

Innen 31. desember 2021 vil ikke Adobe Sign formelt støtte nettleserne Microsoft Internet Explorer 11 eller eldre Microsoft Edge. Vi anbefaler at kunder ikke lenger bruker Adobe Sign-programmet med disse nettleserne.  Etter 31. desember 2021 kan kunder som bruker disse nettleserne, få en redusert opplevelse, og noen funksjoner kan slutte å fungere.

Mottakerens e-signere-side skal fortsette å fungere ordentlig i disse nettleserne for å unngå å forstyrre mottakerens arbeidsflyter. Vi jobber med å gjøre denne overgangen så smidig som mulig.

Nytt SSL-sertifikat tilgjengelig –
Trer i kraft fra 1. april 2022

Først rapportert: Februar 2022

Fjernet fra Gjeldende-liste: Juni 2022

Acrobat Sign har sluppet de nye SSL-sertifikatene på morgenen 1. april 2022.
Det er ingen endringer til offentlig nøkkel, underliggende kryptografiprotokoller eller skjema.

HANDLING KREVES

Bruk av offentlig nøkkel

• Hvis du har bygd egne integrasjoner med Acrobat Sign ved bruk av SOAP- eller REST-API-er, og hvis noen av disse integrasjonene har «festet» den eksisterende offentlige nøkkelen, er det ikke nødvendig å gjøre noed.
  • Hvis du bruke Acrobat Signs SSL-sertifikater for SSO eller hvis du fester sertifikatet (eller bruker andre metoder), finner du de nye Acrobat Sign-sertifikatene i Systemkrav for Adobe Acrobat Sign.
    • Hvis SSO-konfigurasjonen støtter flere offentlige sertifikater/kjeder, kan du nå legge til de nye sertifikatene og fjerne det gamle offentlige sertifikatet/kjeden fra konfigurasjonen etter byttet i april.
    • Hvis din SSO ikke støtter flere offentlige sertifikater/kjeder, må du synkronisere din SSL-bryter med Acrobat Sign den 1. april 2022.

De nye SSL-sertifikatene er nå aktive fra 1. april 2022.

Arkiverte varsler

Oppført etter datoen da varslet ble fjernet fra gjeldende varselliste, nyeste til eldste.