Tilpasse alternativene for mottakere på e-signeringssiden

Oversikt

På e-signeringssiden er det en rekke alternativer for mottakere.

Flere av disse alternativene kan styres av innstillingene som aktiveres på konto- eller gruppenivå (innstillinger på gruppenivå overstyrer innstillinger på kontonivå).

Noen få krever at du kontakter din kundeansvarlige for å få funksjonen justert.

Alternativer på e-signeringssiden

Hvilket grensesnitt som brukes, har en viss innvirkning på når innstillingene er tilgjengelige og hvor de er plassert.

• Innholdet nedenfor er i hovedsak beregnet for Nett opplevelsen.
  • Mobilskjermer (eller skjermer med smalt sideforhold) vil normalt flytte noen alternativer i topp- eller bunnteksten til Alternativer-menyen.
  • Fjerning av "chrome" fra siden vil vanligvis flytte noe innhold i topp-/bunnteksten til Alternativer-menyen og fjerne andre.
    • noChrome angir at Adobe Acrobat Sign-merkeprofileringen fjernes fra siden. Dette brukes i programmer som bygger inn Acrobat Sign-sider i et annet grensesnitt.

Alternativer som styres av kundeadministratorer via grensesnittinnstillinger

De konfigurerbare alternativene for mottakerne er:

Alternativet for at mottakeren kan delegere sin handling, er tilgjengelig via alternativet “Noen andre bør signere”:

Deleger

Du kan undertrykke dette alternativet ved å deaktivere delegering.

Det er to kontroller for delegering: En for interne mottakere og den andre for eksterne mottakere.

Begge kan konfigureres på konto- og gruppenivå.

Du finner grensesnittkontrollene ved å gå til Konto > Kontoinnstillinger > Globale innstillinger > Delegering for brukere i kontoen min.

Delegeringskontroller

“Jeg vil ikke e-signere” er aktivert som standard.

Avslå

Valget for å tillate at mottakeren kan avslå avtalen, kan undertrykkes ved å gå til Konto > Kontoinnstillinger > Signaturpreferanser > Tilleggsinnstillinger.

• Fjern merket for La mottakere avslå og Lagre.
Kontroller for å avslå

Alternativet for å konvertere en e-signaturtransaksjon til en skriftlig signatur er som standard deaktivert.

Konverter til skriftlig

Alternativet for å la mottakere konvertere en e-signaturarbeidsflyt til en arbeidsflyt med skriftlig signatur kan aktiveres ved å gå til Konto > Kontoinnstillinger > Signaturpreferanser > Tilleggsinnstillinger.

• Merk av for La underskrivere skrive ut, plassere skriftlige signaturer og laste opp
  • Klikk på Lagre.
Kontroller for å konvertere til skriftlig

Meldinger er inkludert i Alternativer-menyen for mobilopplevelsene.

Nettbrukere finner meldingen øverst til høyre, aktivert ved å klikke på taleballongen.

Det er ikke mulig å flytte meldingen, men det er mulig å fjerne alternativet.

Personlig melding

Hvis du vil fjerne alternativet for melding i appen, går du til Konto > Kontoinnstillinger > Signaturpreferanser > Tilleggsinnstillinger.

• Fjern merket i boksen for Vis melding til mottakere ved e-signering
  • Klikk på Lagre.
Kontroller for personlig melding

Alternativene nedenfor har for øyeblikket ingen kontroller i administratorgrensesnittet.

Kontoer på Enterprise-nivå kan imidlertid kontakte kundeansvarlige eller kundestøtte for å få innstillingen justert.

Dette alternativet åpner en PDF-visning av avtalen i dens gjeldende tilstand.

• Alternativet Les avtale er ikke tilgjengelig for smalt sideforhold, Mobil- og noChrome-opplevelsene.
Les avtale

Dette alternativet fjerner alt feltinnhold som er lagt til av mottakeren, og gjenoppretter avtalen til opprinnelig tilstand slik den var da gjeldende mottaker åpnet den.

Fjern data

Lar mottakeren laste ned en PDF-versjon av avtalen slik de ser den.

Last ned PDF

Opphavsrettmerket (samt noen nyttige koblinger for å støtte Acrobat Sign-produktet) finnes nederst i nettleservinduet.

Opphavsrett – Web

Vinduet med smalt sideforhold har dette innholdet på Alternativer-menyen.

Opphavsrett – smalt sideforhold

Mobil- og noChrome-opplevelsene har kun informasjon om opphavsrett på Alternativer-menyen.

Opphavsrett – mobil

Alternativer som ikke kan konfigureres

Noen alternativer kan ikke konfigureres:

Dette alternativet viser historikken for avtalens viktige hendelser.

• Vis historikk er ikke tilgjengelig i smalt sideforhold- og noChrome-opplevelsene.
  • Mobilappene presenterer alternativet for å vise historikk for avtalen før e-signeringssiden åpnes.
Vis historikk

Menypunktet Juridiske merknader inneholder de innsamlede merknadene om juridisk informasjon for Acrobat Sign-programmet, inkludert:

• Bruksvilkår
  • Personvern Policy
  • Innstillinger for informasjonskapsler
  • Merknader om opphavsrett og varemerker
  • Merknader fra tredjepart
Velg Juridiske merknader

Når du velger Juridiske merknader fra menyen, får du et overlegg med detaljert informasjon og koblinger til eksterne sider med mer detaljert informasjon.

Juridiske merknader-popup

Merk:

Kunder som bruker den innebygde (noChrome) versjonen av e-signeringssiden, bruker en versjon av Juridiske merknader-panelet som kobler til sider som ikke inneholder andre aktive koblinger.

Lar mottakeren endre språket som brukes i Acrobat Sign-grensesnittet.

Nettbrukere finner språkvelgeren i bunnteksten i vinduet.

Språk – Web

Mobil-, smalt sideforhold- og noChrome-opplevelsene setter inn språkvelgeren i Alternativer-menyen.

Lokal – smalt sideforhold

Alternativet Signer elektronisk vises bare i Alternativer-menyen hvis:

• Avtalen opprinnelig ble sendt for elektronisk signatur
  • Mottakeren valgte alternativet Skriv ut, signer og last opp fra Alternativer-menyen.

Hvis mottakeren som valgte å Skrive ut dokumentet, går tilbake til Alternativer-menyen, vil alternativet Signer elektronisk la vedkommende gå tilbake til prosessen med elektronisk signatur.

Signer elektronisk