Overfør eierskap til bibliotekmaler og webskjemaer til en ny eier

Oversikt

«Eierskap» til en ressurs, for eksempel en bibliotekmal eller et webskjema, er opprinnelig basert på brukeren som oppretter ressursen.

Eieren av en ressurs har myndighet til å redigere malfeltene, egenskapene og distribusjonsomfanget.

Når eieren av en ressurs endrer sin rolle i selskapet, kan det imidlertid bli nødvendig å endre eierskapet til en ressurs, slik at en aktiv bruker i Adobe Acrobat Sign-systemet har full autoritet til å administrere og oppdatere den.

Endring av eier av en ressurs kan gjøres av enhver administrator i kontoen som har tilgang til den.

Administratoren kan tildele eierskap til ressursen til enhver bruker som de har myndighet over.

• Administratorer på kontonivå har tilgang til alle delte ressurser og alle brukere. Derfor kan administratorer på kontonivå overføre eierskapet til en hvilken som helst bibliotekmal eller et hvilket som helst webskjema til andre brukere i kontoen deres
    • Hvis eiendelen er konfigurert til å bare være tilgjengelig for én bruker, deles den ikke og kan derfor ikke tilordnes til en ny eier.
  • Administratorer på gruppenivå har bare tilgang til bibliotekmaler og webskjemaer i gruppene der de har administratormyndighet
  • Administratorer på gruppenivå kan bare tilordne en ressurs til en bruker hvis primærgruppen faller inn under deres administratormyndighet

Eierskap til en eiendel kan ses på to steder:

• Delte biblioteker -fanen i adminmenyen vil vise alle de delte malene som administratoren har tilgang til:
Delte biblioteksressurser

• Innenfor egenskapene til malen identifiseres eieren i øvre høyre hjørne like under ressursnavnet:
Eierskap identifisert på en mal

Merk:

Bare bibliotekmaler og webskjemaer er tilgjengelige for eierskapsoverføring.

Slik overfører du malen eller webskjemaet til en ny eier

1. Logg på Acrobat Sign som en administrator

2. Gå til Behandle-fanen

3. Enkeltklikk på bibliotekmalen eller webskjemaet du vil tildele en ny eier

• Handlinger-panelet åpnes på høyre side av vinduet
  4. Klikk på Ny eier-handlingen

• Du må kanskje klikke på Se mer-koblingen for å vise alle tilgjengelige handlinger
    Naviger til handling for ny eier

5. Skriv inn e-postadressen til brukeren som blir den nye eieren av ressursen

Skriv inn e-postadressen til den nye eieren

6. Klikk på Lagre

• Det vises en suksessmelding
    Suksessmelding

Begrensninger

• Administratorer kan bare endre eierskapet til nettskjemaene de eier. Nettskjemaer som eies av andre brukere, kan ikke overføres.
  • Maler delt med omfang på Konto-nivå, kan ikke overføres av administratorer på Gruppe-nivå.

Relevante API-endepunkter

Endepunktene beskrevet nedenfor er bare tilgjengelige i v6 REST API.

PUT /libraryDocuments/{libraryDocumentId}

Utvidet for å støtte oppdatering av bibliotekdokumentets eier.

LibraryDocumentInfo:

Nytt felt

Type

Obligatorisk

Beskrivelse

Handling

ownerId

Streng

Nr.

ID til biblioteksdokumentets eier. Vil bli ignorert i POST-forespørsler.

Oppdaterer skjema og opprinnelig deltakelse.

Ytterligere feilstatuskoder:

HTTP-statuskode

ErrorCode

Melding

400

INVALID_NEW_OWNER

Bruker angitt som ny eier, er ugyldig.

403

INVALID_ASSET_OWNERSHIP_CHANGE

Eierskifte kan ikke gjøres fordi ny eier ikke er medlem av gruppen som ressursen tilhører.

PUT /widgets/{widgetId}

Utvidet for å støtte oppdatering av kontrollprogrameieren.

WidgetInfo:

Nytt felt

Type

Obligatorisk

Beskrivelse

Handling

ownerId

Streng

Nr.

ID for eieren av webskjemaet. Vil bli ignorert i POST-forespørsler.

Oppdaterer skjema og opprinnelig deltakelse.

Ytterligere feilstatuskoder:

HTTP-statuskode

ErrorCode

Melding

400

INVALID_NEW_OWNER

Bruker angitt som ny eier, er ugyldig.

403

INVALID_ASSET_OWNERSHIP_CHANGE

Eierskifte kan ikke gjøres fordi ny eier ikke er medlem av gruppen som ressursen tilhører.

GET /libraryDocuments

Nye felt i LibraryDocument objekt:

Navn Type Beskrivelse Notat
ownerEmail Streng E-postadressen til bibliotekdokumentets eier. Dette feltet fylles ut fra Form.user_id.

GET /libraryDocuments/{libraryDocumentId}

Nye felt i LibraryDocumentInfo-objektet:

Navn

Type

Beskrivelse

Notat

ownerId

Streng

ID til biblioteksdokumentets eier. Vil bli ignorert i POST-forespørsler.

Dette feltet fylles ut fra Form.user_id.

ownerEmail

Streng

E-postadressen til bibliotekdokumentets eier. Vil bli ignorert i POST-forespørsler.

Dette feltet fylles ut fra Form.user_id.

ownerName

Streng

Navnet på bibliotekdokumentets eier. Vil bli ignorert i POST/PUT-forespørsler.

Dette feltet fylles ut fra Form.user_id.

Felter med oppdatert virkemåte:

Navn

Type

Beskrivelse

Nåværende virkemåte

Ny virkemåte

creatorEmail

Streng

E-postadressen til oppretteren av biblioteksdokumentet. Vil bli ignorert i POST/PUT-forespørsler.

Verdi fra Form.user_id

Verdi fra deltakelsestabellen.

creatorName

Streng

Navnet på oppretteren av biblioteksdokumentet. Vil bli ignorert i POST/PUT-forespørsler.

Verdi fra Form.user_id

Verdi fra deltakelsestabellen.

GET /widgets/{widgetId}

Nye felt i WidgetInfo-objektet:

Navn

Type

Beskrivelse

Notat

ownerId

Streng

ID for eieren av webskjemaet. Vil bli ignorert i POST-forespørsler.

Dette feltet fylles ut fra Form.user_id.

ownerEmail

Streng

E-postadressen til eieren av webskjemaet. Vil bli ignorert i POST-forespørsler.

Dette feltet fylles ut fra Form.user_id.

ownerName

Streng

Navnet på eieren av webskjemaet. Vil bli ignorert i POST/PUT-forespørsler.

Dette feltet fylles ut fra Form.user_id.

creatorName

Streng

Navnet på skaperen av webskjemaet. Vil bli ignorert i POST/PUT-forespørsler.

Dette feltet fylles ut fra deltakelsestabellen.

Felter med oppdatert virkemåte:

Navn

Type

Beskrivelse

Nåværende virkemåte

Ny virkemåte

creatorEmail

Streng

E-postadressen til oppretteren av webskjemaet. Vil bli ignorert i POST/PUT-forespørsler.

Verdi fra Form.user_id

Dette feltet fylles ut fra deltakelsestabellen.