Redigeringsmiljøet i Adobe Sign lar deg styre utseendet på skriften som vises i skjemafeltene. Elementer som kan styres, inkluderer skriftfamilie, størrelse, farge og justering.

Feltutseende

Skriftfamilie

Du kan styre utseendet til dataene som skrives inn i tekstfelt av mottakere.

Hvis du vil ha tilgang til innstillingene for utseende, klikker du på alternativet Utseende i feltegenskapsmenyen.

Dobbeltklikk på et felt for å åpne feltegenskapsmenyen.

Bruk den første nedtrekksmenyen til høyre for Skrift-tittelen til å angi skriftfamilien for feltet.

1 NewFont family

Tilgjengelige skrifter er:

Lato Fonts

Roboto Fonts

Slabo Fonts

Source Sans Fonts

Source Serif Fonts

Source Code fonts

Skriftstørrelse

Nedtrekksmenyen til høyre for skriftfamilien vil justere skriftstørrelsen for feltet.

Hvis du velger en statisk skriftstørrelse forsterkes den størrelsen, uavhengig av hvor mye innhold som skrives inn i feltet.

Når skriftstørrelsen settes til Automatisk, justeres skriften automatisk avhengig av feltstørrelsen.

• Automatiske skrifter vil forsøke å bruke den maksimale skriftstørrelsen for å fylle høyden på feltet og samtidig vise alt innholdet i feltet
  • Når innskrevet innhold går utover bredden på feltet, skaleres skriften dynamisk ned i et forsøk på å vise alt innholdet.
Skriftstørrelse for tekstfelt

Skriftfarge

Farge lar deg definere skriftfargen for feltet. Du ser bare fargen som vises i PDF-kopien. Når du fyller ut feltet, forblir skriften svart.

3 current Font Color

Skriftjustering

Justering-verktøyene for skrift lar deg bestemme om teksten skal justeres til venstre, midtstilt eller til høyre.

Skriftjustering for tekstfelt