Konfigurere det eksterne arkivet

Arkiver kopier av signerte avtaler til en e-postadresse eller Box og Evernote. En kopi av e-posten for utfylt og arkivert sendes til e-postadressen du angir eller tjenesten du konfigurerer.

Arkiver er perfekte for å lagre sikkerhetskopier av avtalene du har sendt.

Eksternt arkiv: E-postadresse

1. Logg på som kontoadministrator, gå til kategorien Konto og klikk Kontoinnstillinger og Eksternt arkiv.

Archive
  2. Skriv inn e-postadressen som du vil bruke som arkiv, og klikk Lagre endringer.

archive_-_email

Eksternt arkiv: Box.com

1. Hvis du vil konfigurere det eksterne arkivet med Box-kontoen din, logger du på som kontoadministrator og går til kategorien Konto. Klikk KontoinnstillingerEksternt arkiv og klikk deretter Klikk her-koblingen til høyre for Box-logoen.

archive_-box
  2. Følg den Box-spesifikke veiledningen i popup-vinduet.

ext archive6

Eksternt arkiv: Evernote

1. Hvis du vil koble Evernote-kontoen til det eksterne arkivet, logger du på som kontoadministrator og går til kategorien Konto. Klikk KontoinnstillingerEksternt arkiv og klikk Klikk her-koblingen til høyre for Evernote-logoen.

archive_-_evernote
  2. Følg den Evernote-spesifikke veiledningen i popup-vinduet.

ext archive5