Feil: «NVIDIA OpenGL-driveren mistet forbindelsen med skjermdriveren fordi den overskred Windows’ tidsavbruddgrense.: Feilkode: 7" oppstår ved bruk av enkelte 3D-operasjoner, slik som gjengivelsesinnstillinger i 3D-panelets sceneegenskaper.

Løsninger

Gjengi bildet ditt uten skygger. Slå av skygger i 3D-panelets sceneegenskaper.

Tilleggsinformasjon

To videokort vi vet berøres av dette problemet er Quadro 1800 og GeForce GTX 690.