Photoshop har stöd för en enda tryckning genom hela dess gränssnitt på datorer med pekskärmar. Tryckningen behandlas som en musinmatning och därför finns ingen tryckfunktion.

Mer information om pekfunktioner i Photoshop CC (2014) finns i Pekrörelser.

Denna produkt är licensierad enligt en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 3.0 Unported-licens  Twitter™- och Facebook-inlägg omfattas inte av villkoren i Creative Commons-licensen.

Juridiska meddelanden   |   Onlinesekretesspolicy