Endre e-postadressen din

Alle bruker-ID-er for Adobe Sign er knyttet til en e-postadresse. Du kan endre e-postadressen som er knyttet til bruker-ID-en for Adobe Sign. Men systemet tillater bare at én e-postadresse er knyttet til hver bruker-ID.

Hvis du endrer e-postadresse, vedvarer dokumentene og delingene.

Hurtigtrinn

1. Logg på kontoen din.
  2. Klikk på navnet ditt som vises øverst til høyre.
  3. Velg Min profil.
  4. Skriv den nye e-postadressen i feltene Endre e-postadresse og Bekreft e-postdresse.
  5. Klikk på Oppdater-knappen.

Trinn for trinn

1. Logg på kontoen din og klikk på navnet ditt øverst til høyre. Velg Min profil fra hurtigmenyen.

2. Klikk på koblingen Endre e-postadresse

3. Endre e-postadressen i feltene E-postadresse og Bekreft e-postadresse. Kontroller at de er like. Klikk deretter på Lagre.

4. Du bringes til en side som bekrefter at e-postadressen er endret og at en e-postbekreftelse er sendt.

Hvis du får feilmelding, kan du se om du finner en løsning i neste del.

5. Sjekk innboksen for e-postadressen du endret til, og klikk på koblingen i meldingen.

Vanlige feil

1. Denne feilmeldingen betyr at e-postadressen du forsøker å bruke, allerede er knyttet til en annen bruker-ID for

Ikke vær bekymret, dette skjer ofte. Hvis noen har sendt noe gjennom Adobe Sign til den e-postadressen, beholder systemet e-postadressen i tilfelle du skulle ønske å bruke den.

Om det var med hensikt eller ikke, så er e-postadressen du ønsker å bruke, i systemet vårt. For å bruke denne e-postadressen må du ha tilgang til denne bruker-ID-en for å frigi den e-postadressen.

I dette eksemplet har jeg e-postadressen esigner1@gmail.com, men jeg vil bruke esigner12@gmail.com. Når jeg forsøker å endre e-postadressen til esigner12@gmail.com, vises feilmeldingen ovenfor.

Først forsøker jeg å logge på esigner12@gmail.com-kontoen som bruker e-postadressen jeg vil frigi. Når jeg forsøker å logge på, får jeg denne meldingen:

2. Feilmeldingen er litt villedende, for kontoen er generelt ikke låst. Den må registreres, eller passordet er feil. Nå skal jeg registrere esigner12@gmail.com slik at jeg får tilgang til bruker-ID-en.

3. Når jeg får e-postbekreftelsen til esigner12@gmail.com, kan jeg logge på og klikke navnet mitt og deretter Min profil øverst til høyre. Dette skjermbildet viser hvor jeg kan frigi e-postadressen.

4. For å frigi denne e-postadressen legger jeg til .arc på slutten av e-postadressen jeg bruker nå. Du kan legge til hva du vil, men vi foretrekker å legge til .arc for å angi at e-postadressen er arkivert (archived).

Jeg endrer esigner12@egmail.com til esigner12@gmail.com.arc, og dette gjør den til en ikke-eksisterende e-postadresse og frigjør esigner12@gmail.com.

Deretter klikker jeg på Oppdater-knappen.

Merk:

Når jeg legger til .arc på slutten av e-postadressen, blir den ubrukelig, siden resultatadressen ikke er en virkelig adresse.

5. Jeg omdirigeres til en side som varsler meg om at en e-postbekreftelse er sendt til esigner12@gmail.com.arc. Men jeg trenger ikke å tenke på det, siden det ikke er en virkelig e-postadresse.

Nå logger jeg av kontoen jeg er logget på, og logge på bruker-ID-en jeg vil endre e-postadresse for (esigner12@gmail.com).

Når jeg har logget på, klikker jeg på navnet mitt og Min profil. Jeg omdirigeres igjen til siden der jeg kan endre e-postadresse, og jeg skriver inn esigner12@gmail.com i begge feltene og klikker Oppdater.

Nå er esigner12@echosign.com knyttet til bruker-ID-en min, og alt er bra.