Du använder textverktyget och får följande felmeddelande:

"Din begäran kunde inte slutföras eftersom något hindrade textmotorn från att initieras."

Lösning

Stäng Photoshop, töm cacheminnet för teckensnitt och starta om.

1. Avsluta Photoshop.
  2. Windows Explorer: Gå till mappen i Users/[användarnamn]/AppData/Roaming/Adobe/Adobe Photoshop CC/CT Font Cache.
  3. Flytta följande två filer till papperskorgen:
    • AdobeFnt_CMaps.lst
    • AdobeFnt_OSFonts.lst
  4. Töm papperskorgen.
  5. Starta om Photoshop.

Ytterligare information

Det här problemet kan uppstå efter att du har avinstallerat och ominstallerat Photoshop flera gånger.