Med desember 2018-utgaven av Acrobat DC og Acrobat Reader DC, brukes ikke den innebygde indeksen i PDF-filen for å søke.

Berørte versjoner

Produkt Versjon
Acrobat DC 19.010.20064
Acrobat 2017 17.011.30110
Acrobat 2015 Classic 15.006.30461

Hvis du vil aktivere bruk av innebygd indeks for å søke etter PDF-filer, må du opprette en registernøkkel (Windows), eller opprette en oppføring i FeatureLockdown.plist-filen (macOS) som nevnt nedenfor.

Opprett en registernøkkel i Windows

1. Avslutt programmet Acrobat DC/Acrobat Reader DC hvis det allerede kjører.

2. I Start> Søk, skriv RegEdit og trykk Enter. Registerredigering vises.

3. Gå til HKEY_LOCAL_MACHINE \SOFTWARE\Policy\Adobe\(produktnavn)\(versjon)\FeatureLockDown .

For eksempel er banen for Acrobat DC LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Adobe\Adobe Acrobat\DC\FeatureLockDown.

4. Opprett følgende nøkkel:

Nøkkel: bToggleUseEmbeddedIndex

Datatype: REG_DWORD

Standard-verdi: 1

Merk:

Den innebygde indeksen brukes ikke når du søker og standardverdien til nøkkelen er  0.

For å aktivere bruk av innebygd indeks, sett verdien av nøkkelen til 1.

5. Lukk Registerredigering.

Redigere filen FeatureLockDown.plist i macOS

1. Avslutt programmet Acrobat DC/Acrobat Reader DC hvis det allerede kjører.

2. Gå til mappen  /Bibliotek/Programstøtte/Adobe/(produktnavn)/(versjon)/Valg.

For eksempel er banen for Acrobat DC /Bibliotek/Programstøtte/Adobe/Acrobat/DC/Valg.

3. Åpne filen FeatureLockDown.plist i et hvilken som helst redigeringsprogram.

4. Opprett følgende oppføring i FeatureLockDown-filen:

Nøkkel: bToggleUseEmbeddedIndex

Låsebane: FeatureLockdown

Type: 0 (boolsk)

Standard Verdi: 1

Merk:

Den innebygde indeksen brukes ikke når du søker og standardverdien til nøkkelen er  0.

For å aktivere bruk av innebygd indeks, sett verdien av nøkkelen til 1.

5. Lagre filen FeatureLockDown.plist.