Løs problemet der Photoshop krasjer grunnet libcef.dll
Plattform Beskrivelse
Berørt operativsystem Windows
Berørte produktversjoner Photoshop CC 2015.5 og Photoshop CC 2017

Problem

Ved oppstart og under utskrift krasjer Photoshop grunnet libcef.dll,og lager følgende problemsignatur: 

...
Problemhendelsesnavn: APPCRASH
Programnavn: Adobe Spaces Helper.exe
Programversjon: 0.0.0.0
Programtidsstempel: 57fde35d
Feilmodulnavn: libcef.dll 
...

Dette problemet er spesifikt for Windows-operativsystemet.

Løsninger

Prøv følgende løsninger:

  • Oppgrader til den nyeste versjonen av Photoshop.
  • Oppgrader til Windows 10 fra Windows 7 eller 8.
  • Fravelg Innstillinger > Generelt > Vis meldinger.
  • Deaktiver Innstillinger > Ytelse > Avanserte innstillinger > Bruk OpenCL.
  • Sørg for at Photoshop-utvidelsene kalt Søppelkurver ikke er installert.
  • Avinstaller NVIDIA GeForce Experience-programmet.

Dette produktet er lisensiert i henhold til Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Innlegg på Twitter™ og Facebook dekkes ikke av Creative Commons-vilkår.

Juridiske merknader   |   Regler for personvern på nettet