Legge til et notat i en transaksjon

Når en transaksjon er sendt, kan du legge ved et personlig merknad notat på Behandle-siden. Notatet er bare synlig for brukeren som skrev det, og bare i Notater-fanen.

Eksempel på notat på Behandle-siden

Hurtigtrinn

1. Gå til siden Behandle.
  2. Klikk på en transaksjon.
  3. Klikk på Notater-fanen til høyre på siden.
  4. Skriv et notat i feltet.
  5. Klikk på Lagre notat.

Trinn for trinn

1. Når du skal legge til et notat i en transaksjon, går du til siden Behandle, klikker på en avtale for å velge den og klikker deretter på fanen Notater nederst til høyre på siden.

Navigere til Notater-fanen
  2. Skriv inn et notat i feltet, og klikk på Lagre notat.

Lagre notat
  3. Avtaler med notater har et lite ikon til venstre for avtaledatoen på Behandle-siden.

Eksempel på notatikon

Merk:

Hvis du sletter teksten i notatfeltet og klikker på knappen Lagre notat, slettes notatet og ikonet fra transaksjonen.