Angi flerspråklig sending og signering

På Global-kontonivået kan underskrivere utføre håndtere på sitt eget språk, og avsendere kan velge mellom 20+ språk. Adobe Sign Global støtter engelsk, tysk, kinesisk, japansk, koreansk, fransk, spansk, italiensk, nederlandsk og mer.

Hurtigtrinn

1. Logg på som administrator, og gå til Konto-siden.
  2. Klikk Kontospråk.
  3. Velg standardspråk for Adobe Sign-webapplikasjonen eller signeringsopplevelsen.
  4. Velg dette hvis du vil at brukere eller underskrivere kan angi språk selv.
  5. Klikk Lagre endringer.

Trinn for trinn

1. Gå til Konto-siden som kontoadministrator, og klikk Kontospråk.

Nave To Account Language
  2. Hvis du vil endre standardspråk for webapplikasjonen, bruk brukere i kontoen, velger du språk fra rullegardinlisten under Språkpreferanse for konto. Du kan også tillate eller nekte brukere muligheten til å endre språk ved å velge dette alternativet.

Account LAnguage Preferences
  3. Hvis du vil endre språk for signeringsopplevelsen for underskriverne, velger du ønsket språk fra rullegardinmenyen under Signeringsspråk. Du kan tillate eller nekte underskrivere muligheten til å endre språk for signeringsopplevelsen ved å velge dette alternativet.

Signing Language