Konfigurere det eksterne arkivet

Arkiver kopier av signerte avtaler til en e-postadresse eller Box og Evernote. En kopi av e-posten for utfylt og arkivert sendes til e-postadressen du angir eller tjenesten du konfigurerer.

Arkiver er perfekte for å lagre sikkerhetskopier av avtalene du har sendt.

Eksternt arkiv: E-postadresse

Hurtigtrinn

1. Logg på som administrator, og gå til Konto-siden.
  2. Klikk Avtaleinnstillinger.
  3. Klikk Eksternt arkiv.
  4. Skriv inn den alternative e-postadressen du vil at kopiene skal sendes til.
  5. Klikk Lagre endringer.

Trinn for trinn

1. Logg på som kontoadministrator, gå til kategorien Konto og klikk Kontoinnstillinger og Eksternt arkiv.

Archive
  2. Skriv inn e-postadressen som du vil bruke som arkiv, og klikk Lagre endringer.

Archive - Email

Eksternt arkiv: Box.com

Hurtigtrinn

1. Logg på som administrator, og gå til Konto-siden.
  2. Klikk Avtaleinnstillinger.
  3. Klikk Eksternt arkiv.
  4. Klikk Klikk her-koblingen ved siden av Box-logoen.
  5. Følg instruksjonene i popup-vinduet.

Trinn for trinn

1. Hvis du vil konfigurere det eksterne arkivet med Box-kontoen din, logger du på som kontoadministrator og går til kategorien Konto. Klikk KontoinnstillingerEksternt arkiv og klikk deretter Klikk her-koblingen til høyre for Box-logoen.

Archive -box
  2. Følg den Box-spesifikke veiledningen i popup-vinduet.

ext archive6

Eksternt arkiv: Evernote

Hurtigtrinn

1. Logg på som administrator, og gå til Konto-siden.
  2. Klikk Avtaleinnstillinger.
  3. Klikk Eksternt arkiv.
  4. Klikk Klikk her-koblingen ved siden av Evernote-logoen.
  5. Følg instruksjonene i popup-vinduet.

Trinn for trinn

1. Hvis du vil koble Evernote-kontoen til det eksterne arkivet, logger du på som kontoadministrator og går til kategorien Konto. Klikk KontoinnstillingerEksternt arkiv og klikk Klikk her-koblingen til høyre for Evernote-logoen.

Archive - evernote
  2. Følg den Evernote-spesifikke veiledningen i popup-vinduet.

ext archive5