Redigeringsmiljøet i Adobe Sign lar deg styre utseendet på skriften som vises i skjemafeltene. Elementer som kan styres, inkluderer skriftfamilie, størrelse, farge og justering.

Feltutseende

Skriftfamilie

Du kan styre utseendet til dataene som skrives inn i tekstfelt av mottakere.

Hvis du vil ha tilgang til innstillingene for utseende, klikker du på alternativet Utseende i feltegenskapsmenyen.

Dobbeltklikk på et felt for å åpne feltegenskapsmenyen.

Bruk den første nedtrekksmenyen til høyre for Skrift-tittelen til å angi skriftfamilien for feltet.

1 NewFont family

Tilgjengelige skrifter er:

Lato (Sans-Serif)

Lato Fonts

Roboto (Sans-Serif)

Roboto Fonts

Slabo 13px (Serifed)

Slabo Fonts

Source Sans Pro (Sans-Serif)

Source Sans Fonts

Source Serif Pro (Serifed)

Source Serif Fonts

Source Code Pro (Monospaced)

Source Code fonts

Oppdateres i utgivelsen i september 2017

Utgivelsen i september 2017 utvider antall tilgjengelige skriftfamilier i feltegenskapsmenyen.

De nye skriftene som legges til, er:

• Lato - Et sans-serif-skriftsnitt
  • Roboto - Et sans-serif-skriftsnitt med utvidet tegnsett for andre språk enn engelsk
  • Slabo 13px - Et serif-skriftsnitt

Skriftstørrelse

Nedtrekksmenyen til høyre for skriftfamilien vil justere skriftstørrelsen for feltet.

Hvis du velger en statisk skriftstørrelse forsterkes den størrelsen, uavhengig av hvor mye innhold som skrives inn i feltet.

Når skriftstørrelsen settes til Automatisk, justeres skriften automatisk avhengig av feltstørrelsen.

• Automatiske skrifter vil forsøke å bruke den maksimale skriftstørrelsen for å fylle høyden på feltet og samtidig vise alt innholdet i feltet
  • Når innskrevet innhold går utover bredden på feltet, skaleres skriften dynamisk ned i et forsøk på å vise alt innholdet.
Skriftstørrelse for tekstfelt

Skriftfarge

Farge lar deg definere skriftfargen for feltet. Du ser bare fargen som vises i PDF-kopien. Når du fyller ut feltet, forblir skriften svart.

3 current Font Color

Skriftjustering

Justering-verktøyene for skrift lar deg bestemme om teksten skal justeres til venstre, midtstilt eller til høyre.

Skriftjustering for tekstfelt