Laste opp en signert kopi av en avtale

Hvis mottakeren signerer et dokument og returnerer det til deg utenfor Adobe Sign, kan du laste opp dokumentet tilbake til Adobe Sign slik at du har oversikt.

Hurtigtrinn

1. Gå til Behandle-siden som avsender av avtalen.
  2. Klikk på avtalen under kategorien Ute til signering.
  3. Klikk på Last opp en signert kopi øverst til høyre.
  4. Skriv en melding.
  5. Klikk på Velg fil og velg det signerte dokumentet.
  6. Merk av for alternativet Jeg bekrefter at dette opplastede dokumentet er en signert kopi av ...
  7. Klikk på Last opp.

Trinn for trinn

1. Som avsender av avtalen:

• Gå til: Administrer > Ute til signering-kategorien
    • Klikk én gang på avtalen du vil laste opp det signerte dokumentet til
    • Klikk på Logg-fanen for avtalen
    • I logglisten finner du mottakeren som har levert det signerte dokumentet, og deretter klikker du på koblingen Last opp en signert kopi
    Nav to Agreement History
  2. Skriv en melding når du laster opp den signerte kopien.

Denne meldingen sendes til den opprinnelige signataren, slik at vedkommende vet at du har registrert filen i systemet og at signaturprosessen er i rute.

3. Klikk på Bla gjennom.

Velg det signerte dokumentet du vil laste opp, og klikk på Åpne i dialogboksen.

Du kan eventuelt dobbeltklikke på dokumentet du vil bruke.

4. Merk av for alternativet Jeg bekrefter at dette opplastede dokumentet er en signert kopi av ...

Klikk Last opp.

2_upload_page
  5. Suksess! Når du nå ser på dokumentet på Behandle-siden, ser du det i kategorien Signert. Dokumentet du lastet opp, er på plass.

Success Banner

Merk:

Hvis dokumentet tas ut av Adobe Sign-systemet, fjernes alle Adobe Sign-felter fra dokumentet fra det øyeblikket. (Så hvis det fremdeles var noen underskrivere som ventet på å signere dette dokumentet, har de bare et automatisk generert signaturblokkfelt å legge inn signatur og e-postadresse i.)

Det opplastede dokumentet gjenspeiles riktig i hendelser i Logg-fanen

4. Upload Reporeted on History

og revisjonsrappporten

5. Uploaded Audit Report